SENEST SET
FAVORITTER

Papirfabrikken 52, 8600 Silkeborg

Investeringsmulighed i Silkeborgs nye vartegn

15.550.000,-
3,59 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 90200173162

 

Tæt på byens liv og med naturen som nabo og med kulturelle oplevelser inden for rækkevidde opføres det nye eksklusive højhus Papirtårnet. Her ved foden af Gudenåen i den bedste del af Silkeborg, opføres 83 eksklusive ejerlejligheder i størrelsen 82 m² til 229 m².

Lejlighederne er udstyret med gode altaner og en tagterrasse i 23. sals højde, hvor du og dine gæster kan nyde 360 graders panoramaudsigt over Silkeborg og Midtjylland. Byggeriet bliver med et eksklusivt snit, som ikke er set i Silkeborg før, hvor alle fællesarealer er indrettet af indretningsarkitekter, og der er tænkt over hver eneste detalje - fra den højteknologiske parkeringskælder til den fælles tagterrasse på bygningens top.

Lejlighederne udbydes aktuelt til salg som ejerlejligheder hos danbolig i Silkeborg ? men nu er der også mulighed for at investere i projektet.

Der er her mulighed for at købe 6 lejligheder, som vil blive udlejet til private beboere og dermed indbringe en årlig lejeindtægt på kr. 709.200,-. Efter afholdelse af udgifterne til driften, vil investeringen give et startafkast, ved en kontanthandel, på ca. 3,6%. Hvis købet helt eller delvist finansieres, vil afkastet være betydeligt højere. Sælger står for udlejningen og omkostningerne forbundet dermed.

Silkeborg har de seneste år været inde i en rivende udvikling og netto tilflytningen fra b.la. Aarhus, har betydet at Silkeborg årligt vokser med ca. 1.000 indbyggere.

Tilflytningen til Silkeborg medfører en øget efterspørgsel på boliger og dermed stigende priser. Der er også opført et stort antal nye boliger i Silkeborg og omegn, men det har med nybyggeri været vanskeligt at tilfredsstille efterspørgslen på særligt eksklusive boliger.

Såfremt der ønskes yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst danbolig Erhverv - Kenneth Bak på mobil: 2087 3111 eller mail:

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
709.200,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.447,-
Årlige driftsudgifter kr.
165.712,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
338,-
Pris i kr.
15.550.000,-
Afkast %
3,59 %
Kr./m²
31.735,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
490 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Altan
Fællesareal
Parkeringskælder

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK