SENEST SET
FAVORITTER

Dytmærsken 1C, 8900 Randers C

Dytmærsken 1C m.fl., 8900 Randers C

59.000.000,-
5,25 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7028 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 89201732

Markant byejendom på bedste placering i Randers centrum med blandet bolig- og erhvervslejemål.

Markant byejendom på bedste placering i Randers centrum med blandet bolig- og erhvervslejemål.

Beliggende mellem rutebilsstationen/parkeringshus og Randers Midtbys hyggelige gader og ikke mindst med en unik beliggenhed forhold til Randers Kommunes langsigtede projekt 'Flodbyen Randers'.

Ejendommen består af 3 matrikler/4 bygninger og er beliggende med meget stor synlighed på hjørnet af Dytmærsken og Burschesgade og 2 veje ind til gågaderne. Ejendommen har stort parkeringsdæk med 14 p-pladser, som man kommer op til via elport i Burchesgade.

Dytmærsken 1
Er udlejet til guldsmed i stueplan og indeholder herudover 2 beboelseslejligheder på 1. sal og 2. sal. Herudover er der udlejet et mindre lokale til softicebutik. Bygningen er opført i 1777 i teglsten med bindingsværk. Taget er mansardtag/saddeltag i røde teglsten. Bygningen har kviste mod gaden og gården og er istandsat over de seneste år.

Dytmærsken 3
Er udlejet til vinhandel samt blomsterbutik i 2 plan.
Herudover 1 beboelseslejlighed på 1. sal samt 2 beboelseslejligheder i tagetagen - alle med altan. Der er adgang til beboelseslejlighederne fra trappeopgang fra gaden, og herudover til de 2 øverste lejligheder fra bagtrappe ligeledes med udgang til parkeringsdæk. Bygningen er opført i 1932 i teglsten, og har herudover mansardtag i røde teglsten.

Dytmærsken 5-7/Burschesgade 12
Er udlejet til Normal og Billig Billy i stueplan. Ejendommen har elevator og stor fælles tagterasse.
På 1. sal findes akupunktør samt 3 nyere flotte lejligheder og på 2. sal findes et marketingsbureau samt 2 nyere flotte beboelseslejligheder med direkte udgang til tagterrassemiljøet. Der er adgang til alle lejmål med elevator fra Burschesgade.
Bygningen er opført i 1966 som søjledrager konstruktion i beton og med ydermure i teglsten og kalksandsten. Herudover fladt tag med tagpap. 1. sal og 2. sal er randbebyggelse med parkeringsdæk på 1. sal og tagterrasse/gårdmiljø på 2. sal.

Burschesgade 4
Er udlejet til bodega og pizzeria i stueplan, og herudover med 6 nyere indrettede beboelseslejligheder på 1. og 2. sal, hvoraf 5 har altan mod gården. Adgang til lejlighederne sker via opgang i porten og fra gaden. Bodegaen har et areal på 1. og 2. sal begge med altan og adgang via udvendig trappe fra gården.
Bygningen er opført i 1900 og istandsat i 2013 med facaderenovering og nye vinduer, kloak, omlægning af gård mv. Bygningen er opført i pudsede mursten og har herudover saddeltag/tag med ensidig hældning med bølgeeternit. Herudover kviste mod gaden og gården.

Ejendommen kan købes i selskab.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.857.274,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.054,-
Årlige driftsudgifter kr.
809.152,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
221,-
Pris i kr.
59.000.000,-
Afkast %
5,25 %
Kr./m²
16.120,-

Lokalet

Etage areal
3660 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1924 m²

Faciliteter

Altan
Gård
Kviste
Parkeringshus
Saddeltag
Teglsten

Teknik

Elevator
Elport

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Mar2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere