SENEST SET
FAVORITTER

Middelgade 1-3, 8900 Randers C

Strøgejendomme, centralt i Randers, sælges

95.500.000,-
5,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Kontaktperson: Torben Klitgaard
Telefon +45 2045 XX XX Se nummer
E-mail xx@colliers.com Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 59001424

 

Der er her mulighed for at erhverve en ejendomsportefølje bestående af følgende 3 ejendomme, som alle har en central og attraktiv beliggenhed i Randers C. Porteføljen overtages med 27 nye lejligheder, idet de eksisterende erhvervslejemål konverteres. Det betyder mulighed for opkrævning af markedsleje samt mulighed for ejerlejlighedssalg. Byggetilladelse fra Randers Kommune er givet til sælger.Brødregade 20

Markant bygning, der fremstår med et skarpt arkitektonisk og konservativt udtryk, der understreger ejendommens oprindelige anvendelsesformål som pengeinstitut. Opført i 1958 og tegnet af arkitekt J.P. Hjersing.

Ejendommens 2. sal leveres med 2 nye boliglejemål

Ejendommen er forsynet med elevator

En arkitektonisk flot ejendom med god risikospredning.Middelgade 1

Ejendommen er fra 1937 og fremstår lieledes med et skarpt arkitektonisk og konservativt udtryk, der understreger dens oprindelige anvendelsesformål som pengeinstitut. Ejendommen rummer mange flotte bygningsmæssige detaljer.

Hovedlejeren er Sparekassen Kronjylland, som netop udspringer fra Randers, hvor deres hovedkvarter også er etableret. I de smukke og klassiske lokaler driver banken en sund forretning med afsæt i bl.a. kundenærhed, hvilket de har gjort med hovedsæde, og siden filial, på lokaliteten siden 1937. SparekasenKronjylland har ifølge en tilfredshedsmåling fra analysebureauet Epsilandets mest tilfredse kunder, når der ses samlet på både privat-og erhvervskunder.Ejendommen leveres med 9 nye boliglejemål på 1., 2. og 3. sal.Middelgade 3/Brødregade 26A

Ejendommen er en klassisk pudset og velholdt ejendom med butikker i stueetagen og leveres med 16 nye boliglejemål på 1., 2. og 3. sal.

Tårngade 5, som også indgår i denne bygning, fremstår med en delvis udlejet stueetage, idet Sportmaster (Brødregade 26A) får reduceret deres areal. Denne bygning er opført som ren stueetage i en built-up konstruktion. I det tilhørende gårdareal er der p-pladser og plads til container m.v.Ejendommene er energimærket med karakteren D.
  • Samlet etageareal: 2.379 m² boligareal og 3.717 m² erhvervsareal
  • 27 nyopførte boliger (erhverv til bolig)
  • 10 erhvervslejemål
  • Afkast 1. år: 5 %
  • Pris: kr. 95.500.000 kontant

Forslag til anvendelse

Boliglejemål

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.165.706,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
191,-
Pris i kr.
95.500.000,-
Afkast %
5,00 %
Kr./m²
15.666,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
6096 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
0 m²

Faciliteter

Gårdareal
P-plads

Teknik

Elevator

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Boligudlejning / - Jun2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere