SENEST SET
FAVORITTER

Nikkelvej 4, 8940 Randers SV

Velbeliggende erhvervsejendom i det sydlige Randers

14.000.000,-
8,83 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8730 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 810002735

Præsentabel ejendom tæt på E45

• Let adgang til E45
• LeDap (Padel) og MyHome som lejere
• Meget præsentabelt – ude som inde
• Med adgang og synlighed fra Stålvej

Ejendommen er attraktivt beliggende i Randers’ sydlige erhvervsområde – og med blot 170 meters afstand til E45 (fugleflugt), giver det selvsagt en meget let tilgængelig til motorvejsnettet. Bygningerne er opført i hhv. 1987 og 2000 til produktionsvirksomhed, men siden 2006 har bygningerne været anvendt til detail og lager for møbelvirksomheden MyHome. I 2018 blev lagerdelen bygget om til 4 padelbaner, som Randers Kommune har givet
dispensation til, som løber indtil 2025.

Bygning 3, som står anført på BBR som idrætshal, andrager 1.360 m² og udlejes til LeDap. LeDap er en nyetableret (2021) gruppe af padelvirksomheder ejet af den internationale private equity-fond Triton Partners. Triton Partners er et London-baseret investeringsselskab som fokuserer på mellemstore virksomheder i Nordeuropa. LeDap driver i dag mere end 100 padelcentre i Danmark, Sverige, Norge og Finland, som råder over 700 baner. De har eks-panderet meget aggressivt de seneste 24 mdr., som har givet dem en hård start.

Bygning 1, som står anført på BBR som ”bygning til industri” andrager 1.716 m² og lejes ud til den landsdækkende kæde MyHome. Møbelkæden har taget sit afsæt fra Nikkelvej 4, hvor man i 2006 første gang slog dørene op for et hidtil uset koncept – kvalitetsmøbler importeret direkte fra leverandørerne uden mellemled, til salg i lokaler med billig husleje, billig indretning og lav bemanding for at give slutbrugeren kvalitetsmøbler til fornuftige
priser.

Bygningerne samt udenomsarealet er velvedligeholdt og en lille detalje der vidner om høj kvalitet er, at den over 100 meter lange grusvej mellem Stålvej og Nikkelvej, er afgrænset med en tyk cortenstålskant, som giver indgangs-vejen et flot visuelt udtryk.

Ejendommen er attraktiv beliggende med ca. 500 meter til motorvejstilkørslen i sydgående retning og ca. 1 km i nordgående retning.

Ejendommen grænser tæt op til et af byens mest trafikerede områder, krydset mellem Århusvej og Paderup Boulevard. Dog kan man komme til og fra ejendommen via Stålvej som sidevej til Hammelvej og Århusvej, hvilket sikrer nem adgang udenom det store kryds.

Området er kendetegnet ved bl.a. Randers Storcenter, som også har en stor tilstrømning af mennesker. Hele området omkring det store butiksområde ved Paderup Boulevard og industriområdet omkring Messingvej er velforsynet med busser der leder i alle byens retninger.

Hele området gennemgår i øjeblikket en stor vækst og udvikling i form af nyopførte- og nytilkommende

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.507.164,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
490,-
Årlige driftsudgifter kr.
270.822,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
88,-
Pris i kr.
14.000.000,-
Afkast %
8,83 %
Kr./m²
4.551,-

Lokalet

Etage areal
3076 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
11089 m²

Faciliteter

Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere