SENEST SET
FAVORITTER

Kirkegade 2, 8900 Randers C

Erhvervsejerlejligheder

5.250.000,-
-2,50 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7020 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 5353R

Erhvervsejerjeligheder til butik og ombygning til beboelse

Erhvervsejerlejligheder på hjørnet af Torvegade og Middelgade med arealer i stuen, kælderen (ejl. nr. 1) samt 1. sal (ejl. nr. 4) sælges samlet eller enkeltvist.

Ejerlejlighederne har tidligere været benyttet til pengeinstitut og senest til isenkramforretning i 2 plan.

Ejendommens stueetage må benyttes til butiksformål. Liberale erhverv, som har udstillingsvinduer og salg af produkter til private, for eksempel frisører, klinikker (fodpleje, hudpleje, kiropraktor o.l.), caféer, restauranter, kan indrettes i bygningers stueetage langs "Strøggader" efter byrådets godkendelse i hvert enkelt tilfælde. Andre liberale erhverv som for eksempel kontorer, pengeinstitutter, forsikringsselskaber, ejendomsmæglere, spillehaller, solcentre o.l. kan ikke godkendes indrettet i bygningers stueetage langs "Strøggader".

For så vidt angår ejerlejligheden på 1.salen, foreligger der principgodkendelse fra Randers Kommune til indretning af 2 stk. beboelseslejligheder på 1. sal.

Indretning: På hjørnet er der en fremtrukket portal med kundeindgangsparti med dobbeltdør i aluminium, og butiksarealet er indrettet som et stort, regulært og højloftet rum. Stort vindfang i glas med gulvbelægning i
marmorfliser. Butiksarealet har mørke trægulve og systemlofter med lysarmaturer og ventilation. Der er seks vinduer mod Torvegade og fem vinduer mod Kirkegade, alle i ædeltræ monteret med termoruder.
Der er direkte adgang fra butiksarealet til et lille teknikrum, samt udgang til trapperepos, hvor der er stort toilet samt vaskerum (muligt toilet). Fra trapperepos er der trappeløb til kælderen. Fra butiksarealet er
der stor bred trappe til 1. sal.

1. salen er p.t. indrettet med stort regulært lokale (kan omdannes til et kontor eller beboelse, såfremt etagerne skilles ad), et stort kontor, et hjørnekontor og to almindelige kontorer. Alle kontorerne har vinduer mod Torvegade og Kirkegade. Endvidere stort frokostrum med køkkenniche og vaskerum. Teknikrum med aircon-enhed. Stort disponibelt rum med adgang til tre toiletter. Kontorer og gangarealer er tæppebelagte og øvrige rum med linoleum eller klinkegulve. Der er adgang til kontorarealerne fra ejendommens hovedtrappe i Kirkegade. Elevator forefindes.

Kælderen er indrettet med et stort næsten kvadratisk rum med klinkegulv til lager eller lignende, samt to boksrum en suite til samme formål, evt. til opbevaring af kostbare eller vigtige effekter. Her ud over et par smårum. Fra trapperummet er der dør ud til ejendommens fællesarealer i kælderen.

Vinduer: 6 vinduer mod Torvegade og 5 vinduer mod Middelgade, alle i ædeltræ.

Opvarmning: Fjernvarme.

Ventilation/køl: Ja.

Belysning: Systemlofter med nedhængte armaturer.

Parkering: Nej.

Moms: Ja.

Naboer: Butikker, restaurationer. Hele ejendommen er opdelt i ejerlejligheder til butikker, kontorer og beboelse.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
132.870,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
209,-
Pris i kr.
5.250.000,-
Afkast %
-2,50 %
Kr./m²
8.268,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
635 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
450 m²

Faciliteter

Fællesareal
Vindfang
Toilet
Køkkenniche
Parkering
Trægulve
+Mere

Teknik

Elevator
Fjernvarme
Køl
Teknikrum
Ventilation
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK