SENEST SET
FAVORITTER

Dytmærsken 1C-3 m.fl., 8900 Randers C

Dytmærsken 1C-3 m.fl., 8900 Randers C

56.000.000,-
6,04 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7028 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 89201092

Markant byejendom på bedste placering i Randers centrumBeliggenhed med stor synlighed på hjørnet af Dytmærsken/Burschesgade.

Markant byejendom på bedste placering i Randers centrum

Ejendommen består af 3 matrikler/4 bygninger og er beliggende med meget stor synlighed på hjørnet af Dytmærsken og Burschesgade.

Dytmærsken 1C
Er udlejet til guldsmed i stueplan og indeholder herudover 2 beboelseslejligheder på 1. sal og 2. sal. Herudover er der udlejet et mindre lokale til apotek. Bygningen er opført i 1777 i teglsten med bindingsværk. Taget er et mansardtag/saddeltag i røde teglsten. Bygningen har kviste mod gaden og gården.

Dytmærsken 3
Er udlejet til vinhandel og blomsterbutik i stueplan, og herudover 1 beboelseslejlighed på 1. sal samt 2 beboelseslejligheder i tagetagen. Der er adgang til beboelseslejlighederne fra trappeopgang fra gaden, og herudover til de 2 øverste lejligheder fra bagtrappe ligeledes med udgang til parkeringsdæk. Bygningen er opført i 1932 i teglsten, og har herudover mansardtag i røde teglsten. Bygningen har kviste mod gaden og gården samt tagterrasser i tagetagen.

Dytmærksen 5-7/Burschesgade 12
Er udlejet til Normal og Billig Billy 10-kroners marked i stueplan. På 1. sal findes pt. kontorfællesskab og akupunktør, og på 2. sal findes et marketingsbureau samt en beboelseslejlighed, der er omdannet fra erhverv. Der er adgang til beboelseslejlighederne med elevator fra Burschesgade.
Bygningen er opført i 1966 som søjledrager konstruktion i beton og med ydermure i teglsten og kalksandsten. Herudover fladt tag med tagpap. 1. sal og 2. sal er randbebyggelse med parkeringsdæk på 1. sal og tagterrasse/gårdmiljø på 2. sal.
Det nuværende kontorfællesskab på 1. sal omdannes til 3 nye beboelseslejligheder, der leveres med ibrugtagningstilladelse og udlejet.

Burschesgade 4
Er udlejet til bodega og pizzeria i stueplan, og herudover med 6 nyindrettede beboelseslejligheder på 1. og 2. sal, hvoraf 5 har altan mod gården. Adgang til lejlighederne sker via opgang i porten og fra gaden. Bodegaen har et areal på 1. og 2. sal begge med altan og adgang via udvendig trappe fra gården.
Bygningen er opført i 1900 og istandsat i 2013 med facaderenovering og nye vinduer, kloak, omlægning af gård mv. Bygningen er opført i pudsede mursten og har herudover saddeltag/tag med ensidig hældning med bølgeeternit. Herudover kviste mod gaden og gården.

Ejendommen sælges i selskab - hør nærmere hos EDC Erhverv på tlf. 70 28 88 30.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.960.297,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.084,-
Årlige driftsudgifter kr.
637.721,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
175,-
Pris i kr.
56.000.000,-
Afkast %
6,04 %
Kr./m²
15.326,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3654 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1924 m²

Faciliteter

Altan
Gård
Kviste
Saddeltag
Teglsten
+Mere

Teknik

Elevator

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK