SENEST SET
FAVORITTER

Rådhusgade 94A, 8300 Odder

UDLEJET INVESTERINGSEJENDOM FRAÅR 2008

24.000.000,-
7,40 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8676 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 90200173799

Introduktion Udlejet investeringsejendom fraår 2008 beliggende på en synlig placering i Odder syd for Aarhus sælges.

Introduktion
Udlejet investeringsejendom fra år 2008 beliggende på en synlig placering i Odder syd for Aarhus sælges. Ejendommen er udlejet til veletablerede brands indenfor detailsektoren, hvoraf flere har været lejere i ejendommen siden bygningens opførelse. En spændende investeringsmulighed med god risikospredning og et attraktivt afkast.
 
Beliggenhed
Ejendommen er beliggende i Odder syd for Aarhus med synlig facade til den trafikerede Rådhusgade, som er hovedvejen igennem byen. Odder er en driftig handelsby i Østjylland med ca. 12.500 indbyggere og er samtidig hovedby i Odder Kommune med godt 23.500 indbyggere. Området, hvori ejendommen er placeret, er et attraktivt handelsområde med flere veletablerede butikker, der foruden Skousen, T-Hansen, Gejser og Farver & Striber, som driver butik i nærværende ejendom, tæller blandt andre Jysk, Brandts Tæpper og Loop Fitness. Den store koncentration af butikker sikrer en god tilstrømning af handlende til området.
 
Beskrivelse
Ejendommen på i alt 2.566 m² er opført i år 2008 og fremtræder præsentabel med facader i grå stålprofilplader, der bliver brudt af de markante indgangspartier, som leder ind til bygningens enkelte butikslejemål. Ejendommen ligger med synlig facade til- og direkte indkørsel fra den trafikerede hovedvej igennem byen og tilbyder gode p-forhold for de besøgende.
 
Ejendommen er udlejet til henholdsvis Skousen, T. Hansen, Farver & Striber samt Gejser. Sidstnævnte udgør et mindre shop-in-shop lejemål, som deler indgang med Skousen. Der er mulighed for at etablere en yderligere shop-in-shop i lokalerne. Der er overordnet set tale om stabile lejere, idet ejendommen oprindelig blev opført til Skousen og T. Hansen, mens Farver & Striber kom til i år 2012. Gejser åbnede sin shop-in-shop i bygningen i år 2020.
 
De enkelte lejemål indeholder regulære, søjlefrie og højloftede salgsarealer, hvilket giver gode muligheder for udstilling i lokalerne. Herudover har hver butik adgang til personalefaciliteter samt lager med portadgang, som tilgås fra bygnings bagside.
 
Såfremt du ønsker yderligere oplysninger om denne ejendom eller en fremvisning kontakt venligst senior erhvervsmægler Mads Thomsen på mobil nr. 3159 4258 eller mail: mads.thomsen@danbolig.dk.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.859.485,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
725,-
Årlige driftsudgifter kr.
89.810,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
35,-
Pris i kr.
24.000.000,-
Afkast %
7,40 %
Kr./m²
9.353,-

Lokalet

Etage areal
2566 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5887 m²

Faciliteter

Indgangsparti
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
ØSTJYLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere