SENEST SET
FAVORITTER

Ormhøjgårdvej 27, 8700 Horsens

Flot istandsat investeringsejendom

10.500.000,-
7,28 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 87301961

Flot istandsat investeringsejendom i Horsens Syd

På Ormhøjgårdvej 27 i Horsens udbydes nu denne spændende og flot istandsatte investeringsejendom.
Ejendommen er opført i 1978, men fremstår velholdt og flot istandsat. Indenfor de sidste 2 år (2019 og 2020) har ejendommen fået 2 tilbygninger, nyt tag og vinduer, samt en total renovering af facaden mm.
Bygningen har et samlet etageareal på 744 m² placeret på en grund på 2.597 m². Beliggenheden er i Horsens Syd, hvor man er væk fra det trafikerede miljø omkring midtbyen, hvilket gør det let tilgængeligt for både virksomhederne selv samt dens relationer.
Pr. 1.1.2022 er hele ejendommen udlejet på en lejekontrakt til Voxeværket ApS. Voxeværket ApS har kontorfællesskaber rundt om i Danmark, hvor de tilbyder anderledes kontorhoteller med plads til alle typer virksomheder. Voxeværket blev etableret i 2013.

Ejendommen er indrettet med lyse kontorlokaler fra 10 m2 til 50 m2. samt stort mødelokale, køkken, kantine/fællesområde og stor parkeringsplads lige udenfor døren. Ejendommen fremtræder i utrolig flot stand, med store vinduespartier hvilket giver et godt lysindfald i hele ejendommen, og med et flot energimærke med karakteren A2010, som også netop afspejler ejendommens istandsættelse.
Udenomsarealerne består primært af grusbelagt areal til parkering, så der er et minimum af vedligeholdelse til grønne arealer.

Ejendommen er beliggende i Horsens Syd, hvor man er væk fra det trafikerede miljø omkring midtbyen, hvilket gør det let tilgængeligt for både virksomhederne selv samt dens relationer. Mange virksomheder søger lokaler til deres virksomhed uden for byen, som er let at komme til fra såvel midtbyen som motorvejsnettet. Dette er bl.a. en af grundene til at området her er særdeles attraktivt.
Den gode beliggenhed med nem adgang til offentlig transport, gode parkeringsfaciliteter og tæt ved overordnet vejnet, herunder motorvej E45 gør at ejendommen er velbeliggende for mange lejere.
Nærområdet er herudover præget af en god blanding af virksomheder med bl.a. virksomheder som; DAO Distrubution, Filips Sten og billedehuggeri, Autohuset Vestergaard, Manja Garn, Designa med flere. Bag ejendommen har Horsens Amts Gymnasium haft til huse i mange år, men fraflytter nu ejendommen. Fremadrettet vil de nye brugere af ejendommen blive Lundager Skolen.

Samlet set en rigtig flot istandsat ejendom med god beliggenhed og en administrativ nem investering. Kontakt os på tlf. 7026 4044 for en nærmere drøftelse af mulighederne i ejendommen.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
820.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.102,-
Årlige driftsudgifter kr.
56.068,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
75,-
Pris i kr.
10.500.000,-
Afkast %
7,28 %
Kr./m²
14.113,-

Lokalet

Etage areal
744 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2597 m²

Faciliteter

Fællesområde
Kantine
Mødelokale
Parkering
Køkken

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere