SENEST SET
FAVORITTER

Blumersgade 5, 8700 Horsens

Nyopført ejendom med 11 årig ankerlejer

58.000.000,-
5,39 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 87301234

 

EDC Erhverv har her fornøjelsen af, at kunne præsentere denne spændende investeringsmulighed.

2 kontor erhvervsejerlejligheder på samlet 3.345 kvm, hvoraf NRGI er hovedlejer.

Ejendommen er centralt beliggende i Horsens med 12 bolig-ejerlejligheder og 2 erhvervs-ejerlejligheder. Ejendommen bliver en flot og markant ejendom i bybilledet. Den er på 8 etager og er tegnet af arkitektfirmaet Kjaer og Richters. Den opføres i rødbrune teglsten og vedligeholdelsesfrie materialer. Ejendommens opførelse blev afsluttet d. 01.09.19.

Erhvervsejerlejligheden er, jf. arealfortegnelsen af 19. november 2018, på 3.345 m2 og størstedelen er udlejet til NRGI på en 10 årig uopsigelig lejekontrakt med efterfølgende 1 års opsigelse. NRGi´s lejemål er på 2.152 m2. NRGI er et af Danmarks største energiselskaber med en egenkapital på mere en 3 milliarder.

Der er pt. et ledigt lejemål på 5. sal på i alt 678 m2 som sælger yder en 2 årig lejegaranti på. Til lejemålene er fælles kantine samt møderum der er beliggende på 1. sal. Kantinen er udlejet til lejerforeningen med en uopsigelighed på 10 år og efterfølgende 1 års opsigelse

Beliggenheden på Blumersgade er i Horsens´ absolutte centrum, få meter fra Banegården og byens pulserende liv. Beliggenheden er ideel for dem, som gerne vil være tæt på alle hverdagens fornødenheder, men også tæt på banegården og med kun 5 minutters kørsel til motorvej E45.

HORSENS KOMMUNE
Midt i Danmark – tæt på alt
Horsens kommune ligger lige midt i det tætbefolkede østjyske kraftcenter. Det betyder, at virksomheder i kommunen har adgang til et stort udbud af kompetent arbejdskraft. Derudover er der i kommunen en stærk infrastruktur med et udbygget vejnet tæt på E45, 40 minutters kørsel til Billund Lufthavn, erhvervshavn til godstransport samt gode bus- og togforbindelser. Fx er der 4 togafgange i timen fra Horsens mod Aarhus.

Endelig betyder kommunens centrale placering lige mellem Aarhus og Trekantområdet, at vi er tæt på både potentielle kunder og samarbejdspartnere i både nord og syd.
Hvis man måler på indbyggertal, er Horsens i dag landets ottendestørste by. I 2018 målte man indbyggertallet til 90.500, og det forventes, at det tal vokser til 105.566 inden 2040. Dermed vækster Horsens lige nu mere end Aarhus.
Investorerne har fået øjnene op for Horsens.
Den store vækst betyder, at landets investorer i de seneste år har fået øjnene op for Horsens som en interessant investering. I takt med, at ejendomsmarkedet i Aarhus og København er spidset til, og den markante efterspørgsel har været medvirkende til en stigende prisudvikling og fald i investorernes afkastkrav, er landets næststørste byer i stigende grad kommet i investorernes søgelys. Og her er Horsens et attraktivt bud på en vækstby med stort investeringspotentiale.

Der er i Horsens pt. også mange spændende udviklingsprojekter i gang. Her kan bl.a. nævnes:
- Nyt campus til 8.000 studerende ved banegården
- Renovering af gågaden,
- Ny bydel på havnen
- Unikt boligområde i naturen nord for Nørrestrand
... og det er blot for at nævne nogle af de mange projekter.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
3.165.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
946,-
Årlige driftsudgifter kr.
127.575,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
38,-
Pris i kr.
58.000.000,-
Afkast %
5,39 %
Kr./m²
17.339,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
3345 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4129 m²

Faciliteter

Kantine
Møderum
Teglsten
Kontor
+Mere

MARKEDSINDEX

ØSTJYLLAND / Kontor / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK