SENEST SET
FAVORITTER

Grønnegade 20, 8700 Horsens

BOLIG OG BUTIK I HJERTET AF HORSENS

2.295.000,-
8,11 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: RE33020000362

Her får I en mulighedsrig ejendom, som fremstår velholdt og er totalrenoveret indvending

BOLIG OG BUTIK I HJERTET AF HORSENS
 
Drømmer I om at bo i Horsens centrum, hvor der i ejendommens sueetage er mulighed for at drive egen forretning eller benytte lokalerne til udlejning. Så har I nu muligheden for at erhverve jer Grønnegade 20, som er en sjældent udbudt ejendom, med en attraktiv beliggenhed i hjertet af Horsens.
 
Her får I en mulighedsrig ejendom, som fremstår velholdt og er totalrenoveret indvending. På ejendommens 1. og 2. sal finder I en charmerende og indflytningsklar lejlighed på 88 m2.
 
Lejlighedens 1. sal er indrettet med et lyst køkkenalrum, med et moderne køkken og god plads til spisebordet. Derudover er der et godt værelse og et stort, moderne badeværelse, med vaskemaskine og tørretumbler. 
 
Lejlighedens 2. sal er indrettet med en rummelig stue, med loft til kip, fritlagte bjælker og store vinduespartier, som giver et flot lysindfald. Fra stuen er der udgang til en stor, sydvendt altan. Endvidere er der der fra stuen adgang til en hems og endnu et godt værelse.
 
Udover den skønne lejlighed er der i ejendommens stueetage butikslokale på 52 m2, som sælger tidligere har benyttet som frisør salon. Det er et lyst og rummeligt lokale, med tilhørende toilet og udgang til en hyggelig baggård. Baggården er belagt med fliser og der er plads til flere cafe-sæt. Det er et lokale med mange muligheder og vil bl.a. være oplagt som kaffebar, cafe, specialbutik, frisør og meget andet. 
 
Grønnegade er en af "De gamle Horsensgader" og er en populær gade, som naturligt fungerer som samlingspunkt for mange mennesker. I Grønnegade finder I diverse cafeer, restauranter og her vil I hurtigt opleve den hyggelige og stemningsfulde atmosfære der gør gaden til noget helt særligt. 
 
Vi glæder os til at fremvise ejendommen for jer! Ring på 88 53 55 00 og bestil en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Forretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
210.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.500,-
Årlige driftsudgifter kr.
22.509,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
161,-
Pris i kr.
2.295.000,-
Afkast %
8,11 %
Kr./m²
16.393,-

Lokalet

Etage areal
140 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
79 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Baggård
Bjælker
Toilet
Køkken

Teknik

Tørretumbler
Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere