SENEST SET
FAVORITTER

Jernbanegade 2, 7160 Tørring

Attraktiv investeringsejendom med højt afkast

9.495.000,-
9,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7026 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 9080000144

danbolig Erhvervscenter Syd udbyder Attraktiv investeringsejendom med højt afkast

danbolig erhverv udbyder nu denne attraktive udlejningsejendom i centrum af Tørring by. Ejendommen består af 8 boliglejligheder samt 6 erhvervslejemål, der repræsenterer forskellige brancher. Ejendommen har gennem mange år været drevet næsten uden tomgang.
 
Belliggenheden lige ved torvet i byen er ideel for såvel erhvervslejerne som for boliglejerne. Lejlighederne har populære størrelser mellem 50 og 75 m2 og butikslejemålene har ligeledes blandede størrelser fra små til mellemstore butikker.
 
Bygningen fremstår meget præsentabel med sin facade, der ligger direkte mod Jernbanegade og Bredgade og lige overfor det helt nyanlagte torv, hvor der ligeledes er gode parkeringsmuligheder. Ejendommen danner med sine 3 længer et lukket gårdmiljø, hvor der også er indgang til en af butikslejemålene samt til boliglejlighederne.
 
Der er tale om en markant udlejningsejendom med en god fordeling af bolig og erhverv og med en særdeles attraktiv beliggenhed i centrum af byen. Ejendommen udbydes desuden med et højt afkast.
 
Tørring er en by i Østjylland med ca. 3.000 indbyggere, beliggende 27 km vest for Horsens, 20 km nord for Vejle, 24 km øst for Give og 20 km nordvest for Hedensted. Tørring hører til Hedensted Kommune og ligger i Region Midtjylland. Tørring har det hele; en 2-sporet skole til og med 10. klasse, gymnasium, et rigt handels- og erhvervsliv, et veludviklet forenings- og fritidsliv samt en attraktiv beliggenhed ved Midtjyske motorvej.
 
I ”Gudenåcentret” finder man blandt andet topmoderne idrætsfaciliteter med sportshal, svømmehal, motionscenter, fysioterapi, fest- og mødelokaler, bibliotek og borgerservice. Byens over 25 specialbutikker byder på alt fra tøj og sko til børn og voksne til blomster, legetøj, bøger, radio/TV, briller og bagerbrød. I midtbyen finder du desuden byens tandlæger, lægehus og sundhedshus med fysioterapiklinik mm. Tørring er landskendt som startsted for kanosejlads på Gudenåen, hvor Tørring Camping og Tørring Kanoudlejning er omdrejningspunktet for byens turister fra ind- og udland.
 
Siden 1979 har Tørring Gymnasium været en kendt uddannelsesinstitution, der har udklækket mange kendte personligheder. Gymnasiet har fokus på musik, og Tørring Skole har åbnet en musiklinje. Byen byder på masser af lokale ildsjælekræfter, der bidrager til at gøre Tørring til en god by at bo og leve i.

Forslag til anvendelse

Sundhedshus

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.064.729,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
978,-
Årlige driftsudgifter kr.
219.715,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
202,-
Pris i kr.
9.495.000,-
Afkast %
9,00 %
Kr./m²
8.719,-

Lokalet

Etage areal
1089 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1021 m²

Faciliteter

Gårdmiljø
Parkeringsmulighed

Teknik

Tv

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere