SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 19A, 8860 Ulstrup

ULSTRUP- INVESTERINGSEJENDOM- Tidl. autohandel

1.495.000,-
9,30 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8870 XX XX Se nummer
E-mail xx@johnfrandsen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: RE33020000332

Meget synligt placeret i byen direkte ud til hovedgaden.Ejendommen er oprindelig opført i 1912, med ombygning til nuværende

Velholdt og centralt beliggende bolig og erhvervsejendom hvor der i rigtigt mange år har været drevet automobilhandel med salgs-/og udstillingslokale, samt tilhørende rummeligt bil-/og klargøringsværksted. Meget synligt placeret i byen direkte ud til hovedgaden. Ejendommen er oprindelig opført i 1912, med ombygning til nuværende anvendelse i 1968 og igen for erhvervsdelen en større renovering i 2010 og ejendommen rummer en privatbolig på ca. 88 m2 med uudnyttet tagetage, en udstilling/salgskontor på 116 m2 og endeligt et stort værksted m/tagetage og delvis kælder, samlet areal på 350 m2. Hele herligheden beliggende på en 1.339 m2 stor grund, hvor "indkørslen" deles med byens Dag´li Brugs! Boligdelen fremstår med murede vandskurede facader, udstilling og værksted med glas, porte og røde teglsten i facaden. Boligen er indrettet med: en entré, meget stor 2-delt opholdsstue, et ældre rummeligt spisekøkken, fordelergang, stort soveværelse, samt rummeligt badeværelse. Salgsafdelingen indeholder: Stort kontor med vindue ud til det store udstillings-/salgslokale som har 2 porte + et lille depotrum/afsnit. Andel i te-køkken, toilet og frokoststue samme med værkstedet. Værkstedet indeholder: 175 m2 stort værksted med 2 grave og 2 liftpladser - 4 porte, een direkte til hver arbejdsstation, i forbindelse med gravene er der "kælder" med ekstra depot/reservedelslager. I mellemrummet mellem de 2 lifte er der et loftrum med plads til reservedele og dæk. Fra værksted indgang til et fælles personale-/og kundetoilet og indgang til et værkførerkontor.
https://ulstrupby.dk/ Ulstrup er hovedby, med eget trindbræt, i Favrskov Kommune med næsten 2.000 indbyggere og kendetegnes ved en stærk kombination og koncentration af kvalificerede offentlige og private centerfunktioner: Detailhandel, større bymæssige kultur- og fritidsanlæg, kommunale servicefunktioner, skoler og stor efterskole mm., god infrastruktur og kollektiv bus- og togtrafik, er der gode pendlingsmuligheder. Ulstrup by har en naturskøn beliggenhed ved Gudenåen omgivet af Gudenådalens skovbeklædte bakker og et lokalt kendetegn er det flotte Ulstrup Slot.

Forslag til anvendelse

Autohandel

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
186.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
306,-
Årlige driftsudgifter kr.
45.985,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
76,-
Pris i kr.
1.495.000,-
Afkast %
9,30 %
Kr./m²
2.463,-

Lokalet

Etage areal
607 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1339 m²

Faciliteter

Depot
Badeværelse
Toilet
Kundetoilet
Kælder
Spisekøkken
Loftrum
Opholdsstue
Teglsten
Port
Køkken
Kontor

Teknik

Lift

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere