SENEST SET
FAVORITTER

Topstykket 24, 3460 Birkerød

Flot kontorejendom i Birkerød

22.800.000,-
5,42 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 34202382

Flot og velbeliggende kontorejendom i Birkerøds erhvervsby

På ejendommen er der opført en hovedbygning i et plan og delvis kælder som er bygget i 1970 og i 1985 er der tilbygget 2 sidebygninger. Facader og gavle er opført med betonelementer som er beklædt med stålprofilplader og taget er fladt med let fald og beklædt med tagpap som for ca. 4 år siden er udskiftet til nyt. Udvendige døre og vinduer er udskiftet i 2017 og med træ/alurammer/karme og energi/termoruder.

Ejendommen er udlejet til 1 erhvervslejer på en 10 årig lejekontrakt.
Fra sf-stenbelagt parkeringsplads er der adgang til hovedbygningen med stort glasindgangsparti med spændende lysindfald fra glastag, herfra adgang til stort receptionsområde. Fra receptionsområdet er der adgang et stort mødelokale samt to kontorer, garderobe og fordelingsgang med adgang til stort fælles gangareal med cafeborde, toiletter, mødelokale, stort afslapningsrum samt stor kantine med anretter køkken og udgang til udvendig terrasse.

I den nordlige gavl er der udgang til parkeringsplads samt fordelingsgang med depotrum, toiletter samt trappe til kælderrum. Den nordlige sidebygning på ca. 300 m² er indrettet til it-computerfirma og indeholder indgang fra den østlige gavl til entre med adgang til toiletter samt trappe til mindre kælderrum. Fra entre er der adgang til storrumskontor på ca. 160 m² med godt lysindfald og mange arbejdspladser herudover er der et te-køkken, chefkontor, mødelokale, to disponible kontorer, depotrum/serverrum samt badeværelse/omklædning. Den sydlige sidebygning på ca. 600 m² er forbundet med hovedbygningen via rampe/fordelingsgang som udligner niveauforskel mellem de to bygninger, herfra adgang til stort åbent kontorlandskab på ca. 450 m ² med ca. 60 arbejdspladser herudover stort konferencelokale i den vestlige gavl samt stort mødelokale med glaskarnap, to kontorer og chefkontor i den nordlige facade samt service-ø i midten af kontorlandskab med te-køkken og depotrum. Fra storrumskontor er adgang til fordelingsgang med 4 toiletter, serverrum samt trappenedgang til kælder.

Kælderen som er på 903 m² og er opdelt i to store lagerrum med ca. 4 meters loftshøjde og med direkte rulleport adgang via udvendig rampe/nedkørsel. I den sydlige nordlige ende er der diverse depotrum, fyrrum og teknikum med ventilationsanlæg og trapperum til stueplan og i den sydlige ende e de indrettet omklædningsrum samt toiletter og badefaciliteter.

Foran hovedbygningen og langs sidebygninger er der anlagt ca. 40 parkeringspladser med sf-belægningssten og hele ejendommen er indhegnet med trådhegn elektrisk skydeport. Efter nyt aftalegrundlag med lejer afholder udlejer udgiften til renovering af ejendommen, om afsluttes i dec. 2021, op til kr. 4 mio. Lejer betaler endvidere halvdelen af udgiften til ejendomsskatterne.
Ejendommen kan alternativt erhverves i selskabsform.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.448.492,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
562,-
Årlige driftsudgifter kr.
231.419,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
90,-
Pris i kr.
22.800.000,-
Afkast %
5,42 %
Kr./m²
8.851,-

Lokalet

Etage areal
2576 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
4573 m²

Faciliteter

Badeværelse
Omklædning
Depotrum
Garderobe
Glasindgangsparti
Kantine
Kontorlandskab
Kælder
Lagerrum
Rampe
Mødelokale
Parkeringsplads
Receptionsområde
Skydeport
Terrasse
Toiletter
Køkken
Kontor

Teknik

Ventilationsanlæg

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Kontor / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere