SENEST SET
FAVORITTER

Holte Midtpunkt 1, 2840 Holte

Centralt beliggende i Holte Midtpunkt

6.000.000,-
4,68 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8576

Rummelig og lys investeringsejendom centralt beliggende i Holte Midtpunkt

Med denne helt ideelle placering i Holte er I sikret et væld af liv omkring adressen og en rigtig god synlighed udefra. De 283 kvm fordelt på to plan har en optimal planløsning og en pæn indretning, hvor det er nemt at skræddersy lokalerne præcis efter behov og ønsker.

Holte Midtpunkt tæller både et indkøbscenter, en Kvickly og Holte bibliotek, hvilket betyder, at der er rigelig trafik på daglig basis. På samme tid gør den attraktive placering det nemt for medarbejdere at tilgå det rige forretningsliv i hverdagen, og de indbydende kvadratmeter etablerer fin mulighed for at benytte aflukkede mødelokaler. På begge plan er der flot belysning og store vinduespartier, der sørger for et fint indfald af dagslys i stueplan og på 1.sal.

De to etager sikrer albuerum og et sundt indeklima, og et funktionelt personalerum med køkken muliggør en behagelig og rolig pause. Hertil er der adgang til hele fem toiletter, hvoraf det ene er placeret i forlængelse af et disponibelt rum i stueplan - en praktisk løsning til en travl dagligdag. Det åbne kontorlandskab inviterer til gode arbejdsfællesskaber, hvor medarbejdere kan sparre med hinanden og frit udveksle ideer.

Ved ejendommen er der tilmed gode parkeringsmuligheder, og Holte St. er blot omkring fem min. væk på gåben til personale, der er afhængig af offentlig transport. Derudover er der også adskillige busforbindelser i nærheden.

Vi ser meget frem til at vise jer både den eftertragtede beliggenhed, de flotte lokaler og ikke mindst få en snak om de mange muligheder, der byder sig netop på denne adresse.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
437.196,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.545,-
Årlige driftsudgifter kr.
153.787,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
543,-
Pris i kr.
6.000.000,-
Afkast %
4,68 %
Kr./m²
21.201,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
283 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1847 m²

Faciliteter

Kontorlandskab
Parkeringsmulighed
Toiletter
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Kontor / - Jul2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere