SENEST SET
FAVORITTER

Solgårdsvej 1, 2942 Skodsborg

Velholdte lokaler og ideel beliggenhed

1.450.000,-
7,56 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8939

 

Vi udbyder nu denne oplagte investeringsmulighed med 3 gode og stabile lejere. To rigtig gode ejerlejligheder i gadeplan, som pt. lejes ud som ejendomsmæglerkontor, hundefrisør og et mindre køkken/lager der ligeledes er udlejet.

Her er der altså tale om nogle yderst alsidige og mulighedsrige rum, og planløsningen med flere udgange til gaden, understøtter især dette. Lysindfaldet må også understreges, da de store glaspartier udadtil lader dagslyset strømme ind, åbner rummene op og gør dem synlige. Slår man til her, kommer man specifikt til at råde over to rummelige lokaler og et disponibelt rum. Dertil følger en stor entré i forbindelse med en gang, der giver adgang til WC. Lokalerne fremstår meget velholdte, ligesom de befinder sig i en større og veldrevet ejerforening, hvor der er styr på det praktiske. Ejendommen er derfor også generelt i super stand, og der er undertiden foretaget flere forbedringer på den.

Ejendommen har derudover en unik beliggenhed i smukke Skodsborg, der er en sand naturperle blot 20 kilometer nord for det centrale København. Her er skov og vand altid tæt på, og med 100 meter til havet, placerer ejendommen sig helt optimalt. Skodsborg er derudover let at tilgå både med offentlig transport og bil, ligesom de mange tilbud i Dyrehaven og langs Øresund giver masser af anledning til at færdes i nærområdet for lokale såvel som besøgende.

Så er man på udkig efter en investeringsejendom med pæne og præsentable lejemål på en attraktiv beliggenhed, så bør man bestemt kontakte os for yderligere information nu.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
156.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.773,-
Årlige driftsudgifter kr.
44.425,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
505,-
Pris i kr.
1.450.000,-
Afkast %
7,56 %
Kr./m²
16.477,-

Lokalet

Etage areal
88 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2212 m²

Faciliteter

Glasparti
Wc
Køkken
Lager

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Dec2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere