SENEST SET
FAVORITTER

Kongevejen 353, 2840 Holte

Unik mulighed for ikonisk ejendom

6.995.000,-
4,84 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9115

Unik mulighed for ikonisk ejendom på Kongevejen i Holte

Vi tilbyder dig nu muligheden for at erhverve dig en ikonisk og fuldt udlejet ejendom perfekt beliggende på Kongevejen i attraktive Holte.
Her får du en god investeringsejendom med 2 erhvervsenheder og 2 boliglejemål.
Erhversarealet er udlejet til en lejer der driver kontor fra lokalerne. Begge boliger er lejet ud til gode lejere.

Ejendommen har fået optimeret energimærket og blev i 2021 opdelt opdelt i 4 ejerlejligheder, bolig 1. og 2. sal, og erhverv stue og kælder. Dvs. du får muligheden for frasalg af de enkelte enheder. Disse er dog netop sammenlagt igen, hvorfor ejendomskat og ejendomsværdiskat er estimeret til samme niveau som naboen i Kongevejen 355.

For at illustrere potentialet i ejendommen kan det oplyses at stueplan samt kælder, som er omdannet til beboelse, i nr 355 blev solgt til 5.075.000 kr. i 2022.
I opgangen til ejendommen er der opsat supplerende luft til luft varmepumpe i 2021 i forbindelse med optimeret energimærke.~

Boligen på 1. sal fordeler sig med køkken alrum/2 stuer en-suite, stort soveværelse ud mod haven og ekstra værelse med adgang til mindre depotrum og et fint badeværelse med brus. Lejligheden er renoveret i 2021, og er moderniseret med bl.a. et nyt Invita køkken. For at imødekomme en moderne stil og lejernes ønsker og behov, blev køkkenet rykket ind i en eksisterende stue, og det tidligere køkken blev omdannet til et ekstra værelse. Der er derudover Indbygget vaskemaskine i skab i gang og bad med brus.

Lejlighed på 2. sal er indrettet med åbent køkken med mulighed for spiseplads, stue og soveværelse ud i et, men som nemt kan separeres/deles. Lettere renoveret badeværelse. Til boligen er der en rigtig skøn udsigt over området.

Erhvervslejemål: Her er stueplan og underetagen sammenlagt således at der er direkte adgang mellem lejemålene, så man let kan tilgå underetagen, der benyttes som lager og ophold.
Lejemålene ligger godt placeret, ud til en af de mest trafikerede nordsjællandske indfaldsveje og sikrer dermed optimal eksponering af erhvervet.
Her kan du virkelig indrette et godt kontor, eller f.eks et showrrom eller klinik. Mulighederne er mange.
Lejemålet er godt og lyst og har bl.a. en stor ældre træterrasse med udgang fra stueplan. Fra underetagen er der havedør ud til haven.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
409.940,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.209,-
Årlige driftsudgifter kr.
71.159,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
210,-
Pris i kr.
6.995.000,-
Afkast %
4,84 %
Kr./m²
20.634,-

Lokalet

Etage areal
339 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
389 m²

Faciliteter

Bad
Depotrum
Spiseplads
Kælder
Træterrasse
Køkken
Lager
Kontor

Teknik

Vaskemaskine

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere