SENEST SET
FAVORITTER

Usserød Kongevej 41, 2970 Hørsholm

Investeringsejendom i Hørsholms bymidte

6.250.000,-
6,84 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 48 26 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 34201992

Investeringsejendom i Hørsholms bymidte på trafikeret hovedgade tæt på byens handelscentre

Ejendommen er beliggende i Hørsholms bymidte på trafikeret hovedgade tæt på byens handelscentre Hørsholm Midtpunkt og Kongevejscentret og med gode busforbindelser lige udenfor døren på Usserød Kongevej.
På ejendommen er der opført to bygninger den ene er opført i 1930 oprindelig bygget som en bolig i en plan med udnyttet tagetage og den anden bygning er opført i 1945 som klubhus. Bygningerne er idag udlejet til malerfirmalet Flügger, begravelsesforretning og dansestudie. På ejendommen er der ca. 5-6 p-pladser.
For bygningen er bygget som en klassisk byejendom med murede facader og gavle med bindingsværk, taget er et sadeltag med valme og kvist mod gaden og beklædt med røde tegltagsten. Vinduer og udvendige døre er ældre med trærammer/karme og med termoruder.
Sidebygningen er opført mod skel med murede facader og gavle og med træbrystninger, taget er med ensidigt fald og beklædt med tagpap. Vinduer og udvendige døre er ældre med trærammer/karme og termoruder/enkeltlagsglas.
Imellem forhus og sidehus er der asfalteret gårdsplads som benyttes til parkering og den sydlige del af grunden benyttes til gravstensudstilling.
Bygningerne har betydelige efterslæb på den indvendige og udvendige vedligeholdelse, blandt andet er tagpap utæt på forbygningen og forvolder vandskader i Flügger butikken. Alle indvendige væg, lofts- og gulvoverflader er nedslidte og varmeforsyningen (oliefyr) er i en ringe stand og bør snarest udskiftes. Stuen på ca. 150 m² i forhuset er indrettet til malerbutik med to udstillingslokaler, mindre køkken, baggang med udgang til gården og nedgang til mindre kælder, toilet samt trappe til 1. sal på ca. 65 m², som indeholder stort mødelokale og to kontorer.
Sidebygninger er indrettet til Flügger malerlager ca. 78 m², kontor til bedemandsforretning ca. 77 m² samt dansestudie ca. 104 m², alle lejemål har direkte adgang fra asfalteret gårdsplads.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
560.968,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.194,-
Årlige driftsudgifter kr.
146.154,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
311,-
Pris i kr.
6.250.000,-
Afkast %
6,84 %
Kr./m²
13.298,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
470 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
856 m²

Faciliteter

Bindingsværk
Toilet
Kælder
Mødelokale
Parkering
Sadeltag
Gårdsplads
Mødelokale
Køkken
Parkering
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Mar2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK