SENEST SET
FAVORITTER

Kulsviervej 1B, 3400 Hillerød

Udlejningsejendom i god stand

4.860.000,-
4,75 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8686

Udlejningsejendom i god stand med bolig, erhverv og garager

Nu udbyder vi en investeringsejendom, der indeholder en blanding af bolig og erhverv. Beliggenheden er landlig med nærhed til både Grib Skov og Store Dyrehave, men alligevel er der kun få kilometer til Hillerød by, ligesom landevejen heller ikke er langt væk.

Denne ejendom er oplagt til udlejning og byder på en stor bolig samt en lejlighed, der i øjeblikket er tom. På grunden finder man også to store garager, hvoraf den ene er udlejet, mens der også er etableret en udbygning med stald og to disponible rum. I alt er grunden på 2768 m2, og det store udeareal kan eksempelvis bruges til opbevaring af materialer med mere.

Boligen er opført i to etager, der begge ligger delvist i plan med terrænet. Overetagen er udstyret med et spændende stuemiljø med pejs, hvorfra man kan besøge en udestue, der har direkte udgang til haven. Køkkenet er holdt i et tidløst design med hvide fronter, og der er installeret alt i hårde hvidevarer, inklusiv en opvaskemaskine. Fra entreen tilgår man et badeværelse og to værelser, hvoraf den ene har egen altan, og dertil går trappen ned til underetagen, der er indrettet med et badeværelse, flere disponible rum, entre og bryggers. Endnu en garage adskiller den store bolig fra lejligheden, der med lidt istandsættelse kan udlejes; her finder man entre, stue, kontor, værelse samt et badeværelse.

På denne adresse får man en fredelig placering tæt på naturskønne områder, mens alle hverdagens fornødenheder også er inden for rækkevidde. Det tager blot otte minutter at køre ind til Hillerød centrum, og dertil ligger boligen i nærheden af Isterødvejen, der binder området sammen med andre dele af Nordsjælland.

Kontakt os gerne for en fremvisning.

Forslag til anvendelse

Udlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
264.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.138,-
Årlige driftsudgifter kr.
30.999,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
134,-
Pris i kr.
4.860.000,-
Afkast %
4,75 %
Kr./m²
20.948,-

Lokalet

Etage areal
232 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2768 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Pejs
Garage
Kontor

Teknik

Opvaskemaskine

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere