SENEST SET
FAVORITTER

Helsingevej 3, 3400 Hillerød

Boligudlejningsejendom

19.000.000,-
3,61 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7022 XX XX Se nummer
E-mail xx@danbolig.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 94500011394

Boligudlejningsejendom med 15 boliger med potentiale, beliggende op af Gribskov

* Investeringsejendom med 15 boliglejemål
* Historisk ejendom.
* Attraktiv beliggenhed i Gadevang og tæt på Gribskov
* Dejlig parklignende have til ejendommen.
* Gennemsnitsleje for boligerne kr. 968,- pr. m².


Ejendommen består af et hoved hus, samt 4 fritliggende bygninger, hvori der er indrettet boliger i forskellige størrelser.
Hovedhuset er opført i rød emursten med tegltag. De 4 fritliggende bygninger er opført med massiv teglvæg, som er pudset og tagene er belagt med bølgeeternit. Herudover er der et par mindre bygninger, som anvendes til garage og oplag.
I sælgers ejertid er de fleste af lejlighederne enten ombygget eller renoveret. Oliefyret er udskiftet til gas og der er lavet nye varme- og koldtvandsledninger mellem bygningerne.

Bygningerne er beliggende på en 6.366 m² stor grund. Mellem de enkelte bygninger er der gode køre- og parkeringsarealer, som er belagt med småsten. Herudover er der en skøn parklignende have til brug for ejendommens lejere.

Ejendommen er beliggende i den østlige del af Gadevang med Gribskov som nabo mod øst.

Ejendommens historie.
Ejendommens navn er "Landbolyst".
Omkring år 1890 blev ejendommen indrettet til et rekreationshjem og pensionat. Her kunne enkeltpersoner eller familier og enkeltpersoner bo, enten som feriegæster eller som fastboende og få fuld forplejning.
Når man ikke lige havde råd til at drage til den friske alpeluft i Schweiz for at restituere sig, så kunne i det mindste tage til Gadevang og bo på Landbolyst og gå tur i Gribskov. i 1924 blev ejendommen solgt til 3 søstre, som ifølge historien var indirekte medvirkende til at en lang række unge piger fik sig en fruestatus.
Landbolyst var et yndet sted for dem, som ønskede fred og ro. Et royalt islæt kom der også over stedet, da prinsesse Feodora kastede glans over stedet med sine besøg på stedet.
I 1943 solgte søstrene stedet og det forblev pensionat i yderligere ca 20 år.

Gadevangs historie går mere end 220 år tilbage. Dengang var Gadevang et lille samfund i et enestående naturområde med bakker og moser og med frit udsyn over de åbne marker, hvor køer og heste græssede.
Det menes, at Gadevang var vang for Frederiksborgstutteriet efter kongelig forordning. Beboet af vangemænd, hjælpere og heste. Vangene blev nedlagt til fordel for mere systematisk dyrkning af fæstelodderne. Fra begyndelsen af 1900-tallet begyndte udviklingen i Gadevang at tage fart og steg støt i takt med beboelsen.
Helt frem til 1930'erne var der ikke sket de store forandringer, men derefter begyndte Gadevang langsomt at ændre karakter. Forandringen slog fuldstændig igennem i 1960 -70 med de omfattende udstykninger, der betød at landsbyen blev et parcelhusområde. Udbygningen er nu næsten fuldstændig, dog sker der med mellemrum stadig udstykninger af de resterende store grunde. Det er helt i tråd med Hillerød Kommunes ønsker om den fremtidige udvikling, idet byrådet med Kommuneplan 2001 vedtog en strategi, der skulle optimere udnyttelsen af den eksisterende infrastruktur.

I dag er det et af de mest eftertragtede områder nær Hillerød. Det er især det bakkede landskab kombineret med den smukke natur, der får mange til at flytte til Gadevang.

Fakta om Gadevang

Gadevang har ca. 1.130 indbyggere
Gennemsnitsalderen er 42 år
Der bor hovedsagelig børnefamilier
Der er et godt nærmiljø og et godt sammenhold mellem byens borgere.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
923.796,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
969,-
Årlige driftsudgifter kr.
241.223,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
253,-
Pris i kr.
19.000.000,-
Afkast %
3,61 %
Kr./m²
19.937,-

Lokalet

Etage areal
953 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
6366 m²

Faciliteter

Garage
Parkeringsareal
Tegltag

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Sep2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere