SENEST SET
FAVORITTER

Rosenkildevej 33, 3000 Helsingør

EJENDOMSPORTEFØLJE MED 11 EJENDOMME

13.075.000,-
8,29 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 8680 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 863709-3

9 lejemål er uopsigeligt udlejet frem til 2027

Nordicals udbyder denne ejendomsportefølje. Porteføljen er en mangfoldig blanding af solide ejendomme med lige så solide lejere. Den består af 11 ejendomme, hvor 9 af dem er uopsigeligt udlejet til Kirkens Korshær frem til 2027.

Ejendommene er placeret over hele landet.

Kirkens Korshær er kendt som en særdeles pålidelig lejer, som passer godt på bygningerne.

Porteføljens ejendomme varierer i både størrelse og beliggenhed. På grund af den store variation er dette en portefølje med en rigtig god lejer- og risikospredning.

Der er inkorporeret både bolig- og erhvervslejemål i porteføljen, som har et samlet etageareal på 5.285 m², hvor 745 m² er bolig og 4.540 m² er erhverv.

Ejendommene kan kun erhverves som en samlet portefølje.

Rosenkildevej 33, 3000 Helsingør
Ejendommen består af en selvstændig bygning beliggende i en ejerforening, hvor de øvrige ejerlejligheder er 4 bolig-lejligheder.

Det første man møder er ejendommens store facadevinduer indtil butikslokalet som er meget regulært og lyst. Herfra bevæger man sig via en mellemgang med lille køkken og toilet indtil det tidligere værksted, nuværende lager. Lageret er med betongulv og en bred dør.

Helsingør er en by ved kysten i det nordøstlige Nordsjælland og ligger som porten til resten af Skandinavien. Helsingør er centrum for Nordsjællands største kommune og det fjerdestørste byområde på Sjælland med 47.483 indbyggere (2021).

Nr Alslev Langgade 10, 4840 Nørre Alslev
Ejendommen er pudset i gul, og der er røde sten på mensardtaget, som er af nyere dato. Bygningen fremstår udvendig flot og velholdt.

Stueplan er indrettet til salgsareal samt køkken og spiserum. Bag ejendommen er der opført et mindre skur/garage, som ligeledes er inddraget til salgsareal. Bygningens 1. sal benyttes som opbevaring og lager for butikken.

Nørre Alslev er en stationsby på Falster, ca. 15 kilometer nord for Nykøbing Falster. Byen har 2.346 indbyggere (2021) og befinder sig i Nørre Alslev Sogn. Byen ligger i Guldborgsund Kommune og tilhører Region Sjælland. Indtil 2007 var byen hovedsæde for Nørre Alslev Kommune. Det er den næststørste by på Falster efter Nykøbing Falster og er et trafikknudepunkt for Nordfalster. Byen har en station, der er stop på Sydbanen, og der findes flere sportsklubber og store dagligvareforretninger.

Fåborgvej 33, 5762 Vester Skerninge
Mindre forretningsejendom synligt beliggende midt i Vester Skerninge by med facade til Svendborg-Faaborg hovedvejen.

Ejendommen er en solid rødstens ejendom, hvor underetagen anvendes af Kirkens Korshær. På 1. sal findes regulær og nydelig 3 værelses lejlighed med udgang til tagterrasse.

Vester Skerninge er en by på Sydfyn med 1.108 indbyggere (2021), beliggende 15 km øst for Faaborg og 11 km vest for Svendborg. Byen hører til Svendborg Kommune og ligger i Region Syddanmark. Byen er vokset mod vest langs landevejen, så den næsten er groet sammen med Ulbølle, og mod øst er der kun 1 km åbent land mellem Vester Skerninge og Ollerup.

Torvegade 3, 6330 Padborg
Ejendommen består af et erhvervslejemål i stueplan som er indrettet til butik for Kirkens Korshær samt en beboelseslejlighed på 1. sal.

Bagved ejendommen er der parkeringsareal til ansatte og lejligheden på 1. sal, foran ejendommen er der stor offentlig parkeringsplads til butikkernes handlende.

Padborg er en dansk grænseby i Sønderjylland med 4.311 indbyggere (2021), beliggende 6 km nord for Flensborg-bydelen Harreslev i Tyskland, 5 km sydvest for Kruså og 26 km syd for Aabenraa.

Viborgvej 1, Klejtrup, 9500 Hobro
Central og synlig beliggende byejendom i mindre landsby.

Er indrettet med stor erhvervsdel på hele 914 m², samt en 4-værelses bolig på 1. sal der er selvstændigt udlejet.

Klejtrup er en lille by i Midtjylland med 912 indbyggere (2021). Klejtrup ligger 13 km sydvest for Hobro og to km vest for Hvornum. Fra Viborg er der 25 km mod nordøst til Klejtrup.

Søndermarksvej 206, 7160 Billund
Velholdt gulstens ejendom fra 1978, men som i 1995 blev tilbygget. Ejendommen indeholder hele 355m² erhverv, som i dag bliver benyttet af Kirkens Korshær. I forbindelse med salget af denne ejendom, fraflytter Kirkens Korshær ejendommen, hvilket giver køber mange anvendelses- og udviklingsmuligheder.

Lokalplanen tillader at man omdanner ejendommen til bolig eller 4 lejligheder. Grundarealet er på hele 1.417 m² og bebyggelsesprocenten er jf. lokalplanen 35%. Boligenheder skal som minimum have en størrelse af 100m², ligeledes nævnt i lokalplanen.

Billund er en by i Sydjylland med 6.643 indbyggere (2021). Den er den næststørste by i Billund Kommune og ligger i Region Syddanmark.

Byen er først og fremmest kendt for sin lufthavn, Billund Lufthavn, der er Danmarks næststørste, og ikke mindst forlystelsesparken LEGOLAND, der havde 1,7 mio. besøgende i 2012.

Strandgade 19, 8500 Grenå
Ejendommen består af butikslejemål samt en bolig på 1. salen. Begge lejemål er udlejet.

Ejendommen er beliggende tæt på havnen i Grenå. Der er parkering på begge sider af ejendommen.

Grenå er en havneby og købstad i Østjylland med 14.194 indbyggere (2021). Byen er Djurslands største by og har en havn med færgeruter til Anholt i Kattegat og den hallandske by Halmstad i Sverige.

Hovedgaden 3, 6980 Tim
Rummelig og lys detail butik med god facade mod hovedgaden.

Ejendommen består af store lyse lokaler, som har forskellige anvendelses- og indretningsmuligheder. Fra 2010 og frem, er ejendommen løbende renoveret, hvorfor den fremstår i pæn og vedligeholdt stand. Der er i dele af ejendommen opsat nyere troldtektlofter og nyere epoxy stengulve. Der er naturligvis
velfærdsfacilletter, dog af ældre dato.

Tim er en lille by i Vestjylland med 876 indbyggere (2021), beliggende i Tim Sogn 9 kilometer syd for Ulfborg og ca. 14 kilometer nord for Ringkøbing. Byen ligger i Ringkøbing-Skjern Kommune og hører til Region Midtjylland. I byen finder man Tim Hallen hvor den lokale idrætsforening Tim Gymnastik- og Idrætsforening bl.a. holder til. Knap 4 kilometer mod vest ligger Tim Kirkeby med Tim Kirke.

Storegade 16, 6780 Skærbæk
Rødstensejendom beliggende midt i Skærbæk by, 20 km. fra Ribe og 30 km. fra Tønder.

Ejendommen består af 1 erhvervslejemål som er indrettet til butik for Kirkens Korshær samt 2 beboelseslejligheder, henholdsvis placeret på 1. og 2. sal.

Skærbæk er en stationsby i Sønderjylland med 3.153 indbyggere (2021), beliggende i Skærbæk Sogn. Byen ligger i Tønder Kommune og tilhører Region Syddanmark. Den er en vigtig handels- og oplandsby i den vestlige del af det sønderjyske marskland.

Borgergade 27, 9362 Gandrup
Ejendommen er udlejet til butik. Der er gode parkeringsmuligheder på grunden. Ejendommen, der er opført i 1967 med om-/tilbygning i 1984, har ydervægge i gule facadeteglsten. Tagdækningen er tagpap på built up tagkonstruktion og med kobberinddækning.

Ejendommen er indrettet med butikslokale mod Borgergade. Baglokaler indrettet med kontorer/møderum, køkken, velfærd samt toilet.

Gandrup er en by i Vendsyssel med 1.606 indbyggere (2021), beliggende 16 km sydvest for Dronninglund, 39 km sydøst for Brønderslev, 11 km nordvest for Hals og 21 km øst for Aalborg. Byen hører til Aalborg Kommune og ligger i Region Nordjylland.

Engvej 4, 6372 Bylderup-Bov
Ejendommen udgør 735 m² erhvervsarealer, som er indrettet til butik for Kirkens Korshær. Der er indgang fra Engvej til butikslokale som strækker sig til tilbygningen bagved, til regulært salgslokale med masser af naturligt lysindfald.

Der er foran ejendommen parkeringspladser, ligesom der fra offentlig parkeringsplads bagved ejendommen er adgang til butikken via gangsti. Taget er skiftet inden for de sidste år.

Bylderup-Bov er en by i Sønderjylland med 1.297 indbyggere (2021), beliggende 15 km øst for Tønder, 12 km vest for Tinglev, 20 km sydøst for Løgumkloster og 25 km sydvest for Aabenraa. Byen hører til Aabenraa Kommune og ligger i Region Syddanmark.

Forslag til anvendelse

Dagligvareforretning
Butikslokale

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.636.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
310,-
Årlige driftsudgifter kr.
552.639,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
105,-
Pris i kr.
13.075.000,-
Afkast %
8,29 %
Kr./m²
2.474,-

Lokalet

Etage areal
5285 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
9618 m²

Faciliteter

Betongulv
Garage
Toilet
Spiserum
Møderum
Parkering
Køkken
Lager
Kontor

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Aug2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere