SENEST SET
FAVORITTER

Flynderborgvej 13A, 3000 Helsingør

Fuldt udlejet boligudlejningsejendom

6.970.000,-
5,04 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8783

Fuldt udlejet boligudlejningsejendom på central adresse

På Flynderborgvej 13A udbydes nu en rummelig og gedigen boligudlejningsejendom på 276 kvadratmeter. Ejendommen overtages fuldt udlejet, og den udgør således et fornuftigt køb for investoren.

Ejendommen er opført i 1934 med et klassisk arkitektonisk udtryk, og dens 276 kvadratmeter huser fire veldisponerede lejemål, der allerede er fuldt udlejede samt stor kælder på 178 kvadratmeter. Du skal således ikke til at stå for alt det praktiske - det er der allerede sørget for - og i fremtiden vil det bestemt heller ikke blive svært at finde eventuelle nye lejere, for boligerne er alle veldisponerede, lyse og velegnede til en bred målgruppe.

Foruden de fire separate boliger råder bygningen over en kælderetage samt et udeareal, hvor der er mulighed for bilparkering såvel som afslapning i solen. Prikken over i'et er uden tvivl den attraktive beliggenhed på en af Helsingørs centrale adresser med gåafstand til grønne arealer såvel som kyststrækningen. Butikslivet ligger blot 700 meter fra hoveddøren, stationen ligger 900 meter væk og det maritime havneliv ligger i samme distance. Det samme gør sig selvfølgelig gældende for det velassorterede handelsliv, de mange restauranter og kulturelle tilbud - fra adressen er der selvfølgelig heller ikke langt til nogen af hverdagens fornødenheder såsom dagligvarebutikker, uddannelsesmuligheder eller motorvejen i bil.

Forslag til anvendelse

Boligudlejningsejendom

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
434.011,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.573,-
Årlige driftsudgifter kr.
79.662,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
289,-
Pris i kr.
6.970.000,-
Afkast %
5,04 %
Kr./m²
25.254,-

Lokalet

Etage areal
276 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
372 m²

Faciliteter

Kælder

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Feb2024

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere