SENEST SET
FAVORITTER

Kvistgård Stationsv 9, 3490 Kvistgård

Flot gennemrenoveret ejendom

4.800.000,-
5,33 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 34202194

Flot gennemrenoveret ejendom til investering

I centrum af Kvistgård finder vi den gamle købmandsgård. Sælger har de senere år gennemrenoveret ejendommen, så den står virkelig flot og velholdt, som byder på 3 separate enheder. Her er der mulighed for at bo flere generationer sammen eller bruge ejendommen til udlejning. Alle 3 enheder er i dag delt fuldstændig op med separate målere på både el, vand og varme. Lejlighed 1: Er beliggende på 1. salen, 119 m2 med 2 værelser, hvor det ene sagtens kan deles i 2, stor stue med plads til både spisebord og sofagruppe samt brændeovn. Ekstremt flot køkken fra 2020 med hårde hvidevarer udover det sædvanlige, her kan bla. nævnes 2 ovne den ene med indbygget sous vide og dampfunktion. Derudover et stort badeværelse. Lejlighed 2: I stueplan, ca. 85 m2. 2 gode store værelser, stue med lyse trægulve og brændeovn. Stort køkken og pænt flisebadeværelse. Fra denne lejlighed er der egen udgang til eget privat mindre havestykke. Lejlighed 3: I stueplan, ca. 75 m2. 2 gode store værelser, super flot flise badeværelse med vaskesøjle og bruseniche. Velholdt køkken og rummelig stue. Fra denne lejlighed er der direkte udgang til eget privat havestykke. Derudover er der en god og tør kælder, dobbelt carport med elektrisk port og en kæmpe stor nem have. Alt i alt en ejendom, der står stort set fejlfri og lige til at gå til, hvad enten man vil bruge
den som investering eller til privat brug. Lejlighederne kan overtages både med og uden lejer i, alt afhængig af formål. Ejendommen er beregnet udfra en årlig leje på 320.000 kr.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
320.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.115,-
Årlige driftsudgifter kr.
64.387,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
224,-
Pris i kr.
4.800.000,-
Afkast %
5,33 %
Kr./m²
16.725,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
287 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1262 m²

Faciliteter

Badeværelse
Brændeovn
Kælder
Trægulve
Port
Køkken
+Mere

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Aug2020

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK