SENEST SET
FAVORITTER

Stokholmsvej 2c, 3060 Espergærde

Investeringsejendom midt i Espergærde

11.000.000,-
5,00 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 342345905

Investeringsejendom med domicillejer midt i Espergærde

Udvendigt fremtræder ejendommens hovedhus i en god vedligeholdelsesstand, blandt andet med gulpudsede facader og gavle samt Manzardtag og kviste beklædt med ægte skiffertagsten, nye tagrender, murpudset indgangstrappe og sokkel samt delvis udskiftning af vinduer og udvendige døre.

Hovedhuset er opført med en fuld etage, udnyttet tagetage og med delvis kælder.
Indeholder indgang i sydlige gavl til entre med trappeopgang til 1. sal og kælder, hjørnekontor, opholdsrum med udgang til have, industrikøkken og depotrum i stueetagen. Lofter er overalt pudsede og med stuk med nedhængte lysarmaturer. Gulve er overalt belagte med marmorklinker i kontor, opholdsrum og gangarealer samt epoxygulv i industrikøkken og alle indvendige vægge er murede/gips og pudsede/malede. Udvendige døre og vinduespartier er delvis udskiftede til nye og ældre trærammer/karme med termoruder.
1. salen indeholder 4 beboelsesværelser, to nye badeværelser renoveret med nye gulvklinker, fliser og nyt sanitet og et ekstra toilet på gangen og har overalt pudsede lofter og gulve beklædt med klinker samt terrazzogulv på badeværelse/toiletter. Skillevægge er murede/gips og pudsede/malede. Vinduer er nyere med trærammer/karme og med termoruder.

Sidebygningen er indrettet som værelsesfløj og er opført med én fuld etage og udnyttet tagetage og er sammenbygget med hovedhuset med en forbindelsesgang opført med muret facade og glasfacadevæg mod haven.
Indeholder 5 beboelsesværelser på hvert plan samt en selvstændig lejlighed i stuen med eget køkken og badeværelse/toilet og med direkte adgang til haven. Herudover i alt to nyrenoverede klinke/flisebadeværelser/toiletter. Gulve i værelser er belagt med træparketgulve og med klinker på badeværelser. Indvendige vægge er murede/gipsskillevægge som er malede. Vinduer er med trærammer/karme og termo/energiruder.

Den indvendige vedligeholdelsesstand er i en god og nyistandsat stand og fremstår med nybehandlede gulve, væg og loftsoverflader samt med moderniserede badeværelses/toiletforhold.

Værelsesfløjen fremtræder indvendigt i en god og moderniseret stand og alle gulv, vægge og loftsoverflader fremstår nybehandlede og med nye og moderniserede badeværelser/toiletter.
Udvendigt fremtræder værelsesfløjen i en alm. god stand, dog bør blandt andet vinduer, træværk og tegltagsflader eftergås/genoprettes.

Ejendommen vurderes alternativ at henvende sig til institutioner af enhver slags og som domicilejendom til blandt andet medicinal, medio, konsulent, reklame, ingeniør, arkitekt, rådgivnings eller salgsvirksomheder og vil uden større tilpasninger kunne anvendes til sådanne virksomheder.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
738.138,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.535,-
Årlige driftsudgifter kr.
201.115,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
418,-
Pris i kr.
11.000.000,-
Afkast %
5,00 %
Kr./m²
22.869,-

Lokalet

Etage areal
481 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1742 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Gulvklinker
Toilet
Kviste
Kælder
Opholdsrum
Skillevægge
Stuk
Terrazzogulv
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere