SENEST SET
FAVORITTER

Stjernegade 16, 3000 Helsingør

Portefølje ejendomme i centrum af Helsingør

33.000.000,-
5,25 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2163 XX XX Se nummer
E-mail xx@boldsenerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: S2224

Byrenoverede ejendomme

Velkommen til en enestående mulighed for at investere i en eksklusiv ejendomsportefølje i Indre Helsingør. Denne portefølje består af 6 butiks lejemål og 12 bolig lejemål. Alle beliggende i smukt renoverede historiske ejendomme. Ejendommen udbydes i en ejendomsportefølje, som også omfatter Strandgade 15.m.f. til en samlet salgspris på kr. 45.0 mill. og samlet afkast på 5,20% Det er sjældent, at sådan en unik portefølje bliver tilgængelig i Helsingør, og det er endnu sjældnere, at man får mulighed for at erhverve sig disse historiske perler.

Ejendommen

Ejendommen, består af en større hjørneejendom (hjørnet af Sct. Olai Gade og Stjernegade) og en mindre ejendom på Stjernegade og et baghus i gården.

Denne charmerende ejendom fra 1780 byder på 12 velrenoverede lejligheder, der oser af historisk charme og atmosfære. Her kan dine lejere nyde den autentiske oplevelse af Indre Helsingør samtidig med moderne bekvemmeligheder.

Desuden indeholder ejendommen seks forskellige butiks lejemål, med facade mod Stjernegade, som er gågade, og Sct Olai Gade, som er sivegade.

Ejendommen indbetaler til GI, for alle boliglejlighederne, og der er d.d. ca. kr. 2.1 mill. i + på GI kontoen.

Der forefindes stadig restgæld - for ejendommen - fra byfornyelses lån - men disse lån følger ejendommen og ikke ejeren.

Historiske Data
Ejendommen i porteføljen blev totalrenoveret i år 1996 for at sikre, at de kunne bevare deres historiske charme samtidig med at opfylde moderne standarder for komfort og beboelse. Renoveringsarbejdet omfattede elektriske installationer, VVS-systemer, isolering og opgraderinger af køkken og badefaciliteter. Disse opdateringer har gjort ejendommene til et yderst attraktivt valg for potentielle lejere og investorer.

En Sjælden Mulighed
Det er sjældent, at sådanne historiske huse bliver udbudt til salg i Helsingør. Denne portefølje er en unik investeringsmulighed, der kombinerer historie, kultur og moderne bekvemmeligheder. Vi opfordrer dig til at besigtige områderne for at opleve den autentiske atmosfære og renoveringskvalitet selv.

Kontakt os
Tøv ikke med at kontakte os for yderligere oplysninger eller for at planlægge en besigtigelse af ejendommene. Dette er en sjælden chance for at blive ejer af en bemærkelsesværdig ejendomsportefølje i hjertet af Helsingør, og vi står klar til at hjælpe dig med at realisere denne investeringsmulighed.

Forslag til anvendelse

Butik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
2.164.733,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.028,-
Årlige driftsudgifter kr.
421.821,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
200,-
Pris i kr.
33.000.000,-
Afkast %
5,25 %
Kr./m²
15.670,-

Lokalet

Etage areal
2106 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1066 m²

Faciliteter

Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere