SENEST SET
FAVORITTER

Strandgade 51A, 3000 Helsingør

Investeringsejendom i Helsingør

20.000.000,-
6,22 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 2163 XX XX Se nummer
E-mail xx@boldsenerhverv.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: S2166

Fuldt udlejet bolig/erhvervs ejendom i indre Helsingør

Velkommen til en enestående investeringsmulighed i hjertet af Helsingør! Denne velholdte og løbende renoverede ejendom, beliggende på det charmerende hjørne af Hovedvagtsstræde og Strandgade, repræsenterer det perfekte blend af erhvervs- og boligudlejning.

Ejendommen, omfattende 10 ejerlejligheder, nyder godt af sin strategiske beliggenhed på en sidegade til hovedstrøget i Helsingør. Et område kendt for sin eftertragtede atmosfære og attraktion, hvilket kun forstærker ejendommens investeringspotentiale.

Domicilet for Advodan Helsingør udgør hjørnestenen i denne ejendom, hvilket sikrer en stabil og pålidelig indtægtsstrøm. Sammen med en butik til et hørecenter og en frisør er diversiteten i lejemålene med til at skabe en sund og stabil portefølje.

De fire boliglejemål, som udgør en betydelig del af ejendommen, er fuldt udlejet og bidrager yderligere til det allerede imponerende afkast på over 6%. Denne kombination af erhvervslejemål og boliger uden tomgang sikrer en økonomisk bæredygtig investering.

Dette er ikke blot en ejendom - det er en mulighed for at placere dine penge i et solidt og velplejet aktiv, der udnytter Helsingørs charme og pulserende erhvervsliv. Med lejemål i høj efterspørgsel og en allerede etableret stabilitet er denne ejendom det oplagte valg for investorer, der søger en perfekt balance mellem afkast og pålidelighed.

Tag det næste skridt mod en succesfuld investering - kontakt os nu for yderligere information og en personlig fremvisning af denne enestående ejendom.

Forslag til anvendelse

Frisør

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.551.086,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.049,-
Årlige driftsudgifter kr.
324.563,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
219,-
Pris i kr.
20.000.000,-
Afkast %
6,22 %
Kr./m²
13.523,-

Lokalet

Etage areal
1479 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
773 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere