SENEST SET
FAVORITTER

Sct Olai Gade 43B, 3000 Helsingør

Hyggelig lille byejendom 75 meter fra Helsingør Domkirke

4.500.000,-
4,29 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4921 XX XX Se nummer
E-mail xx@ernstsorensen.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 6653UDL

Lige ved centrum, domkirken, rådhuset og Kulturværftet. Stor flot lejlighed ledig for køber !

Ejendommen er en typisk byejendom med forretninger i stueplan og boliger på 1. sal hvor også tagetagen er udnyttet, så boligerne er i to plan. Tidstypiske lejligheder med masser af charme. Lejligheden over frisøren er den, der er gjort mindst ved i perioden, så den fremstår ret uspoleret uanset mange fristende stilskift i ejendommens levetid. Lejligheden over butikken har udviklet sig lidt efter lidt, og fremstår i dag som en rigtig lille perle med hygge, smukke løsninger og et ekstra toiletrum i tagetagen. Trappeopgangen deles mellem de to boliger. Butikken til venstre er en sød lille størrelse, hvor ting og sager kan skifte ejermand, eller en smykkekunstner eller tilsvarende vil kunne have en meget hyggelig base for at udleve sin drøm. Forretningen til højre har i rigtig flere årtier huset en legendarisk frisør. En stor personlighed, som har formået at køre sin helt egen stil meget suverænt.
Ejendommen består af flere ideelle anparter (i princippet som ejerlejligheder), og alle ønskes solgt ejer nu som én ejendom. Efterfølgende kan man sælge én ad gangen, i takt med at lejemål ophører.

Ejendommen opvarmes med el-varme og kakkelovne, og fremstår meget charmerende. Facaderne trænger til en 'overhaling' (skaller lidt), men er eller ganske pæn.

Ud fra det koncept vil det være muligt efterfølgende for en køber, at sælge hver enhed for sig - altså at sprede ejerskabet.

Forslag til anvendelse

Forretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
283.349,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
948,-
Årlige driftsudgifter kr.
106.403,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
356,-
Pris i kr.
4.500.000,-
Afkast %
4,29 %
Kr./m²
15.050,-

Lokalet

Etage areal
299 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
184 m²

Faciliteter

Toiletrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere