SENEST SET
FAVORITTER

Stokholmsvej 2C, 3060 Espergærde

Udlejet institutionsbygning i Espergærde

18.000.000,-
3,56 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 34202239

Fuldt udlejet institutionsbygning sælges i Espergærde

Fuldt udlejet institutionsbygning sælges.
Unik beliggenhed højt placeret i Espergærdes mest attraktive boligkvarter med kort afstand til skov, havn, Øresund og offentlig transport (bus) på Strandvejen.

På ejendommen er der i alt to bygninger, hovedhuset som er bygget i 1909 og sidehuset der er bygget i 1972.

Hovedhuset - bygning 1 er opført med en fuld etage, udnyttet tagetage og med delvis kælder.
Indeholder indgang i sydlige gavl til entre med trappeopgang til 1. sal og kælder, hjørnekontor, opholdsrum med udgang til have, industrikøkken og depotrum i stueetagen. Lofter er overalt pudsede og med stuk med nedhængte lysarmaturer.
Gulve er overalt belagte med marmorklinker i kontor, opholdsrum og gangarealer samt epoxygulv i industrikøkken og alle indvendige vægge er murede/gips og pudsede/malede. Udvendige døre og vinduespartier er delvis nye/ældre trærammer med termoruder.
1. salen indeholder 4 beboelsesværelser, to nye badeværelser renoveret med nye gulvklinker, fliser og ny sanitet og et ekstra toilet på gangen og har overalt pudsede lofter og gulve beklædt med klinker samt terrazzogulv på badeværelse/toiletter. Skillevægge er murede/gips og pudsede/malede. Vinduer er nyere med trærammer/karme og med termoruder.

Sidebygningen - bygning 2 (værelsesfløj) er opført med én fuld etage og udnyttet tagetage og er sammenbygget med hovedhuset med en forbindelsesgang opført med muret facade og glasfacade mod haven.
Indeholder 5 beboelsesværelser på hvert plan samt en selvstændig lejlighed i stuen med eget køkken og badeværelse/toilet og med direkte adgang til haven. Herudover i alt to nyrenoverede klinke/flisebadeværelser/toiletter. Gulve i værelser er belagt med træparketgulve og med klinker på badeværelser. Indvendige vægge er murede/gipsskillevægge som er malede. Vinduer er nere med trærammer/karme og termoruder.

Hele bygningsmassen fremtræder overalt i en funktionel, brandgodkendt og velindrettet stand til enten kontor eller institutionsbrug. Den indvendige vedligeholdelsesstand er i en god og nyistandsat stand og fremstår med ny behandlede gulv, væg og loftsoverflader samt med moderniserede badeværelse/toiletforhold.

Udvendigt fremtræder ejendommens hovedhus i en god vedligeholdelsesstand, blandt andet med nypudsede facader, nye tagrender, nypudset indgangstrappe og sokkel samt delvis udskiftning af vinduer og udvendige døre. Taget er ældre originalt skiffertag som er partielt udskiftet/repareret.
Værelsesfløjen fremtræder indvendigt i en god og moderniseret stand og alle gulv, vægge og loftsoverflader fremstår nybehandlede og med nye og moderniserede badeværelser/toiletter.

Forslag til anvendelse

Kontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
834.396,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.760,-
Årlige driftsudgifter kr.
202.285,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
427,-
Pris i kr.
18.000.000,-
Afkast %
3,56 %
Kr./m²
37.975,-

Lokalet

Etage areal
474 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1742 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Glasfacade
Gulvklinker
Toilet
Kælder
Opholdsrum
Skillevægge
Stuk
Terrazzogulv
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere