SENEST SET
FAVORITTER

Hermannsgade 2B, 3300 Frederiksværk

Investeringsejendom i Frederiksværk

5.500.000,-
4,56 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8630

Mulighedsrig investeringsejendom med god beliggenhed

Centralt i Frederiksværk er denne investeringsejendom med boligudlejning beliggende. Der er mange muligheder i ejendommen grundet den ideelle beliggenhed og det vedligeholdte interiør, som gør, at boligen på længere sigt har mulighed for at blive en god indtjeningskilde, der kan give passiv indkomst. Investerer man i denne bolig, medfører der byggeret.

Bygningen har været beliggende på grunden siden sin opførelse i 1903, men har sidenhen gennemlevet en total istandsættelse, der har resulteret i nogle lejligheder med en flot og moderne indretning med materialer i en god kvalitet, der dermed holder vedligeholdelsesudgifterne lave. Ejendommen har et samlet areal på 296 m2 fordelt over 4 lejligheder, der er beliggende på henholdsvis første og anden sal. Lejlighederne har omtrent samme rumfordeling med en entré, stort køkken, badeværelse med separat bruseniche samt stue. I stueplan er der endvidere en fordelingsgang, der adskiller bad og værelse og på første sal, får man desuden et disponibelt rum. Køkkenerne er praktisk indrettet med masser af bordplads samt alt det essentielle i hvidevarer. Tilhørende boligen er der desuden en kælder og parkeringsfaciliteter.

Investeringsejendommen er beliggende centralt i Frederiksværk, hvor man har det mest nødvendige i sin nærhed, som er med til at gøre den attraktiv for lejeren. Her kan man blandt andet nævne den korte afstand til Frederiksværk Station, der kan tilkommes på gåben på blot 5 minutter samt busforbindelser, der krydser lige forbi huset. Indkøb kan let foretages, da Kvickly ligger lige overfor ejendommen.

Forslag til anvendelse

Boligudlejning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
308.400,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.307,-
Årlige driftsudgifter kr.
55.425,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
235,-
Pris i kr.
5.500.000,-
Afkast %
4,56 %
Kr./m²
23.305,-

Lokalet

Etage areal
236 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
836 m²

Faciliteter

Bad
Kælder
Parkeringsfaciliteter
Køkken

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Dec2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere