SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 23A, 3390 Hundested

Spændende investeringsejendom

5.700.000,-
6,32 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9232

Spændende investeringsejendom med blandet bolig/erhverv

På Nørregade 23A står en mægtig ejendom og troner, og denne sag er til dig, der har et naturligt flair for at gennemskue, hvornår en handel er fordelagtig eller ej. Fordelene er i hvert fald mange ved denne investeringsejendom, der placerer sig centralt i Hundested, og der er tilmed lejereserve på boligerne.

Du begynder denne forretningsrejse rigtig fornuftigt, da både bolig og erhvervsejendom er fuldt udlejet. Boligen er charmerende og veldisponeret, og de lyse gulve passer perfekt til de hvide vægge og det strålende lysindfald. Hjemmet består af en entré, et stort badeværelse med kombineret bad/brus, toilet samt vaske-/tørrefaciliteter, et funktionelt køkken med integrerede hårde hvidevarer, to regulære værelser og to stuer en suite.

Ejendommen trænger til en lettere opfriskning, men alt dette glemmes for en stund, når du træder indenfor i selve erhvervet. Her vil store og lyse butikslokaler præsentere sig, og hjørneplaceringen sikrer de bedste forudsætninger, når det kommer til erhvervets synlighed. Foruden butikslokalerne er der to køkkener, to toiletter, og der vil være mulighed for at etablere separate kontorlokaler, hvis det er ønskeligt.

Beliggenheden beskrives bedst med ordet "central" - der er 140 meter til Hundested Station med togforbindelser mod bl.a. Hillerød, og der er 300 meter til kajen, hvor Hundesteds charmerende havnemiljø viser sig. Bylivet er præget af den nemme hverdag med kort afstand til diverse gøremål, gode indkøbsforhold og kulturelle oplevelser i form af eksempelvis bibliotek og biograf.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
523.646,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
889,-
Årlige driftsudgifter kr.
156.494,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
266,-
Pris i kr.
5.700.000,-
Afkast %
6,32 %
Kr./m²
9.677,-

Lokalet

Etage areal
589 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
305 m²

Faciliteter

Bad
Toilet
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere