SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 1C, 3300 Frederiksværk

Utroligt flot investeringsejendom

17.500.000,-
5,89 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9206

Utroligt flot investeringsejendom helt centralt i Frederiksværk

Drømmer I om at være med til at sætte scenen for et hyggeligt handelsliv i den travle bymidte? Gerne med en af de mest centrale og besøgte beliggenheder, som markedet har at byde på? Så venter der her en oplagt mulighed.

Vi har netop nu fornøjelsen af at udbyde en ganske fantastisk ejendom, der er løbende vedligeholdt og fremtræder i særdeles flot stand. Ejendommen består af flere lejemål: fire boliger, en ejendomsmægler, et revisionsfirma, en iscafé og en tøjforretning. Det er hertil værd at bemærke, at alle lejemål i ejendommen er udlejet.

Med en beliggenhed for enden af Nørregade bliver I et ekstra led i en perlerække af butikker og beværtninger, som står på rad og række i hjertet af byen. Byggeriet ligger lige ud til Torvet og den flotte plads ved åen, der løber som en rød tråd gennem Frederiksværk. Dermed vil I opleve en lind strøm af mennesker dagen lang og altså en placering, der giver ideelle betingelser for et blomstrende erhvervsliv. I får derudover den smukke kirke som genbo og ligger lunt mellem masser af grønne åndehuller, som lokker folk til fra nær og fjern. Til de gæster, der kommer langvejs fra, er der gode parkeringsmuligheder i området, og det er desuden nemt at komme hertil fra de større veje eller stationen, som ligger knap ti minutters gang fra adressen. De hyggelige gåruter leder samtidig byens beboere lige forbi denne sag, så der er enestående muligheder for at lokke forbipasserende indenfor. Alt i alt er det en sjælden mulighed for et vellykket investeringseventyr, der venter lige her på Nørregade 1C.

Forslag til anvendelse

Butikker

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.231.252,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
952,-
Årlige driftsudgifter kr.
190.749,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
148,-
Pris i kr.
17.500.000,-
Afkast %
5,89 %
Kr./m²
13.534,-

Lokalet

Etage areal
1293 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
578 m²

Faciliteter

Parkeringsmulighed

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere