SENEST SET
FAVORITTER

Nørregade 34A, 3300 Frederiksværk

Investeringsejendom med godt afkast

4.300.000,-
9,56 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 342345728

Investeringsejendom i Frederiksværk med top beliggenhed

Top beliggenhed i Frederiksværk. Denne investeringsejendom er beliggende på Nørregade 34A, midt i hjertet af Frederiksværk og lige ved Inord bycentret. Med en central placering er der let adgang til offentlig transport, butikker og andre faciliteter.
Godt afkast på 9,56%: Med en kontantpris på 4.300.000 kr. og et afkast på 9,56%, er denne ejendom en attraktiv investering for den erfarne investor eller førstegangsinvestor der måske selv kan bruge det ledige areal eller selv har en bruger til det.
Fleksible lejemål: Ejendommen består af 4 lejemål, herunder et tomt butikslokale på stueetagen på 344 m² der tidligere har huset Handelsbanken i mange år. En udlejet bolig på 45 m², et kontorlejemål på 156 m² og et mindre lejemål på 40 m². Med en blanding af bolig og erhverv tilbyder denne ejendom gode muligheder for stabil indtjening. Området omkring ejendommen er under stor udvikling med planer om opførelse af nye boliger. Dette skaber gode muligheder for værdiforøgelse af ejendommen og en stabil lejerbase med den voksende befolkningstilvækst. Med butikker som Normal, Matas og en bager i nærheden tiltrækker Inord bycentret mange kunder, hvilket øger ejendommens synlighed og tiltrækningskraft for potentielle lejere og investorer. Med store udviklingsplaner for området og en central beliggenhed, er denne ejendom en unik investeringsmulighed, der ikke bør overses. Der arbejdes samtidig med salg af ejendommen med at finde en ny lejere til de 384 m² ledige arealer i stueetagen.

Forslag til anvendelse

Butikker

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
514.227,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
879,-
Årlige driftsudgifter kr.
113.161,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
193,-
Pris i kr.
4.300.000,-
Afkast %
9,56 %
Kr./m²
7.350,-

Lokalet

Etage areal
585 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
539 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere