SENEST SET
FAVORITTER

Møllevangsvej 2C, 3360 Liseleje

Investeringsejendom i Asserbo

3.195.000,-
6,66 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9158

Investeringsejendom centralt beliggende i Asserbo

Lige nord for Frederiksværk ligger Asserbo. Her, placeret lige i hjertet af den hyggelige by, vil vi præsentere dig for en investeringsejendom med et godt afkast. Her ser du på en bolig samt to gode erhvervslejemål.

Ejendommens boliglejemål er pænt og nydeligt, og så har det en stabil og god lejer. Boligen er placeret på første sal, mens de to erhvervslejemål hører til i stueplan - og der er desuden mulighed for at udleje en enhed til fx lager.

Det ene lejemål er udlejet som kiosk. Den er veldrevet og tilbyder flot smørrebrød og catering til områdets beboere. Derudover er det andet lejemål lige nu drevet som værksted og til salg af cykler, knallerter mv. Dette lejemål står tomt pr. 1. marts, hvorefter det enten kan udlejes til erhverv eller omdannes til boligformål. Hele ejendommen er ældre, men fremstår imidlertid pæn og uden behov for større istandsættelser foreløbigt.

Adressen hedder Møllevangsvej 2C, og under 50 meter herfra krydser Nyvej. Der er således tale om en meget central beliggenhed med et altid strømmende kundeflow. Asserbo er i det hele taget en virkelig populær og hyggelig ferieby, som har en god eksponering for både helårsbeboere og områdets mange turister og sommerhusgæster. Byen ligger fem minutters kørsel fra Frederiksværk og endnu tættere på Liseleje, Kattegat samt Melby Drev og de omkringliggende skove. Vejnettet er glimrende, og det tager under en time at køre helt til København.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
318.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
916,-
Årlige driftsudgifter kr.
105.261,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
303,-
Pris i kr.
3.195.000,-
Afkast %
6,66 %
Kr./m²
9.207,-

Lokalet

Etage areal
347 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1257 m²

Faciliteter

Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere