SENEST SET
FAVORITTER

Strandvejen 15, 3300 Frederiksværk

Investeringsejendom med god placering

2.495.000,-
6,52 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8520

Investeringsejendom med udsigt over Roskilde fjord

På adressen har I nu mulighed for at samle bolig og erhverv under samme tag. Her er I sikret en fin udsigt til Roskilde Fjord og gode parkeringsforhold, mens adressen både er ideel for jer som familie, og når I trækker i arbejdstøjet. Helt klart et besøg værd!

Den flotte og vedligeholdte ejendom fra 1967 er ideelt placeret i Frederiksværk, hvilket giver jer kort afstand til alle hverdagens fornødenheder. Her får I en god synlighed på Strandvejen, der hver dag lokker mennesker til. I har kun 170 m. til Frederiksværk Station, mens byens indkøbsmuligheder, butikker og spisesteder venter indenfor en km. Ungerne har kort vej til skole, idrætsfaciliteter, biograf og legeplads. Gode gåture kan nydes på nært hold i hverdagen i den hyggelige lystbådehavn, langs kysten eller i Sørup Vang.

Omkring ejendommen er der gode muligheder for skiltning samt optimale parkeringsforhold, mens I også her kan læne jer tilbage på den vestvendte terrasse og nyde solens stråler.

Ejendommen er opdelt i to etager, hvor der i stueplan forefindes et stort og åbent butikslokale, mens der på første sal venter en indflytningsklar bolig.
I det store butikslokale er der optimale muligheder for udstilling og salg af varer. Lokalet kan potentielt deles op i mindre dele, hvis det er af ønske. I stueplan er også et depotrum til opbevaring, et kontor og et toilet, hvilket sikrer jer fine arbejdsforhold.

På første sal kan I nyde henrivende udsigter til Roskilde Fjord. Heroppe venter et rummeligt og stilrent køkken, hvor I kan glæde jer over alle hårde hvidevarer og et naturligt lysindfald. Herudover er en rummelig stue, hvorfra I kan forbinde boligens inde- og udeliv ved at åbne ud til den solrige terrasse. På etagen er også fire gode værelser og et rummeligt badeværelse.

Forslag til anvendelse

Spisested

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
221.364,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
842,-
Årlige driftsudgifter kr.
56.436,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
215,-
Pris i kr.
2.495.000,-
Afkast %
6,52 %
Kr./m²
9.487,-

Lokalet

Etage areal
263 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1001 m²

Faciliteter

Badeværelse
Depotrum
Toilet
Parkeringsforhold
Terrasse
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere