SENEST SET
FAVORITTER

Stubmarken 54, 3230 Græsted

Udviklingsareal til boligbyggeri

0,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8650

Udviklingsareal til bæredygtigt boligbyggeri

Gribskov kommune udbyder et udviklingsområde i Esbønderup på ca. 7,4 ha til opførelse af boligbebyggelse.

Arealet er beliggende på Stubmarken 54 i Esbønderup og vil danne rammerne til ca. 7.500 m² boliger i form af åben-lav og/eller tæt-lav bebyggelse. Bebyggelsen bliver opdelt i 4 klynger med en stamvej ned i mellem. Parkeringen skal foregå uden for klyngerne, hvilket giver køber mulighed for at udvikle klyngerne på bedst mulig vis.

Det er udarbejdet en udviklingsplan som danner rammerne for nærværende udbud og herunder er der fastlagt krav om at området skal udvikles bæredygtigt.

Esbønderup, som er et hyggeligt landsbymiljø har praktisk talt alt det, børnefamilier efterspørger, for der er både børnehave, kort afstand til buslinjer og Rema1000, mens Tingbakkeskolen tilbyder undervisning til 0.-6. klassetrin. De, der flytter til Esbønderup, vægter naturen højt. Byen ligger nemlig i toppen af Grib Skov, Danmarks største skov, der må siges at være perfekt til udflugter med hund, børn eller løbesko. Generelt er Nordsjælland kendt for sine naturvidder, der tilmed tæller Esrum Sø og kyststrækningen mod nord.

Lokaltoget mod Hillerød og Gilleleje stopper i nabobyen Saltrup 2 km fra grunden, og flere hovedveje løber i området, så man hurtigt kommer til større byer som Græsted, Helsinge, Hillerød og Helsingør - for ikke at glemme centrum af København, der kan nås på under en time i bil.

Udbudsvilkår

Stubmarken 54 udbydes til salg i henhold til bekendtgørelse nr. 396 af 3. marts 2021 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme samt de salgsbetingelser, der er fastsat af Byrådet i Gribskov Kommune. Ejendommen udbydes på pris alene.

Udbuddet sker med en mindstepris på 700 kr. pr. byggeretsmeter plus moms og udbudsvilkår fremgår af vedlagte Købsaftale pkt. 15.3.

Købstilbud skal afgives på dansk og med beløbsangivelsen i danske kroner ekskl. moms (DKK).

Købstilbud med tilhørende kort projektbeskrivelse, dokumentation for budgivers likviditet og tidsplan skal sendes elektronisk og evt. også i papirsform, jf. købsaftalen. Materialet skal mærkes:

"Fortroligt" og "Udbud af Stubmarken 54" til: Nordicals Nordsjælland A/S, Helsingørsgade 21, 2., 3400 Hillerød

Tilbuddet skal være Nordicals Nordsjælland A/S i hænde senest d. 14.12.2021 kl. 12.00

Kun tilbud der afgives på nærværende købsaftale i fuldt udfyldt stand og med vedlagt kort projektbeskrivelse, dokumentation for budgivers likviditet og tidsplan, vil blive taget i betragtning.
Det påhviler tilbudsgiver at sikre sig, at tilbuddet er kommet rettidigt frem til Nordicals Nordsjælland A/S. Hvis der ønskes kvittering for modtagelsen kan dette ske ved, at tilbudsgiver angiver sin mailadresse.

Indkomne tilbud er bindende for tilbudsgiver i 4 måneder efter tilbuddets afgivelse.

Gribskov Kommune forbeholder sig ret til, ud fra varetagelse af en saglig kommunal interesse, at vælge mellem de indkomne bud eller forkaste dem alle.

Tilbudsgiver gøres opmærksom på at Gribskov kommune har tildelt Selskabet for Billige Boliger og Almenr ApS forkøbsret til ejendommen. Aftale om forkøbsret er vedlagt som bilag.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
3.232,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
0,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
0,-

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
75345 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere