SENEST SET
FAVORITTER

Idrætsvej 7, 3250 Gilleleje

Grund til opførelse af institution i Gilleleje

0,-
0,00 %
Pris i kr. - Udbud/licitation Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 12-8362

 

Gilleleje er landskendt for sin charme som fiskerleje og beliggenhed på toppen af Sjælland som en idyllisk perle i midten af sommerlandet. I dag byder vi velkommen til matr. 4TK Gilleleje By, Gilleleje - en tom byggegrund i Kringelholm til opførelse af offentlig institution inden for rammerne i lokalplan 15.83.

Byen er et typisk lokalmiljø, hvor de fraflyttede børn vender hjem igen, når deres uddannelsestid er bragt til ende og de begynder at tænke på at stifte familie. Byen er i sig selv fuld af det hele, og man kan derfor forvente både at finde småbutikker, restaurationer og indtil flere kulturtilbud, mens Grisen har hele to stop i byen - Gilleleje Øst St. og Gilleleje St.

Grunden ligger i området Kringelholm, der har status som ét af byens mest eftertragtede boligområder for børnefamilier. Vest for Kringelholm findes den nyrenoverede Gilbjergskole og mange af byens fritidsfaciliteter, bl.a. med fodboldbaner, bokseklub, stadion og idrætshal. Tæt på området findes trinbrættet Stæremosen St., hvorfor det er nemt at anvende offentlig transport.

BUDVILKÅR

Arealet udbydes på pris alene med en vejledende pris på 2.175.000 kr. + moms. Det er muligt at byde på hele arealet eller del heraf, dog maks. 50%.

Grunden udbydes efter reglerne i Lov om kommunernes styrelse § 68 og Bekendtgørelse nr. 799 af den 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme.

Købstilbud skal afgives på dansk og med beløbsangivelsen i danske kroner ekskl. og inkl. moms (DKK)

Købstilbuddet med tilhørende kort projektbeskrivelse, dokumentation for budgivers likviditet og tidsplan skal sendes i både papirform og i elektronisk form på en USB-stik eller tilsvarende. Materialet skal sendes i en lukket kuvert/emballage som mærkes:

"Fortroligt" og "Udbud af matr. 4TK Gilleleje By, Gilleleje" til: Nordicals Nordsjælland A/S, Helsingørsgade 21, 2., 3400 Hillerød

Kun tilbud der afgives på nærværende købsaftale i fuldt udfyldt stand og med vedlagt kort projektbeskrivelse, dokumentation for budgivers likviditet og tidsplan, vil blive taget i betragtning.

Købstilbud skal være gældende i 8 uger fra bud er indleveret.

Det påhviler tilbudsgiver at sikre sig, at tilbuddet er kommet rettidigt frem til Nordicals Nordsjælland A/S. Hvis der ønskes kvittering for modtagelsen kan dette ske ved, at tilbudsgiver skriver sin mailadresse på kuverten/emballagen.

Indkomne tilbud er i henhold til bekendtgørelsens § 4 fortrolige, indtil salg har fundet sted. Salg har fundet sted, når både køber og sælger har underskrevet købsaftalen.

Gribskov kommune forbeholder sig ret til, ud fra varetagelse af en saglig kommunal interesse, at vælge mellem de indkomne tilbud eller forkaste dem alle.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
0,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
0,-
Årlige driftsudgifter kr.
1.000,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
0,-
Pris i kr.
0,-
Afkast %
0,00 %
Kr./m²
0,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
0 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5805 m²

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK