SENEST SET
FAVORITTER

Ny Mårumvej 210A, 3230 Græsted

Nyrenoveret ejendom - stort potentiale

9.950.000,-
9,08 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8903

Nyrenoveret ejendom i naturskønne omgivelser - stort potentiale

Du præsenteres for en mægtig ejendom, der løbende har gennemgået renovering, hvorfor de indvendige kvadratmeter er helt i top. De forskellige længere viser sig indbydende med sin mælkehvide facade, der komplimenteres af de røde porte og vinduesrammer med nyere vinduer. Ejendommen er på nuværende tidspunkt fuldt udlejet, og du har mulighed for yderligere tilbygning og udlejning. Bed&Breakfast-delen kan således fortsættes eller inddrages til yderligere boliger.

Du overtager en ejendom med flot istandsatte lejemål, og de mange kvadratmeter udfolder sig på opbevaringsplads sat bolig- og lagerudlejning.
De tre længer indeholder 2 boliger hvor den ene bliver anvendt af ejer og den anden er lavet til Bed&Breakfast. I denne længe er der yderligere masser af rum der hurtigt kunne indrettes til ekstra boliger eller udlejes på anden måde. På 1. salen i denne længe er der et kæmpemæssigt stuemiljø med køkken, samt repos med et tilhørende værelse.~

Derudover er der i længerne udlejede lagerlokaler, to store værksteder med døre der har en størrelse så man kan få varer på paller, samt en stor hal der har porthøjde til maskiner.

Selve stuehuset rejser sig i tre etager. Dette er indrettet som 3 selvstændige boliger, hvor både strøm vand og varme er opdelt. Det mindste lejemål ligger på førstesalen med indendørs trappe, 2 værelser og stort køkkenalrum. Denne lejlighed har adgang til stor altan.
Den næste bolig har ligeledes 2 værelser, stor stue samt et helt nyt køkken.~
Den sidste og største bolig har en stor stue, køkken alrum med adgang til gårdhave, samt både badeværelse i stueplan og toilet på førstesalen. På førstesalen er der en stor repos, 4 værelser samt en hems.
Kælderen under hovedhuset er opvarmet og anvendes til vaskerum samt opbevaring.

Dette lejemål er placeret i naturskønne omgivelser. Hvilket du og dine lejere hurtigt vil sanse med uforstyrret kig over endeløse marker, fuglesang for oven og højt til himlen. Ejendommen er beliggende i smørhullet mellem Ejlstrup og Mårum, der er 1,2 km via gangsti til skovkanten i Gribskov hvor man rammer vandreruten Tisvildevejen. 1,6 km til Duemose station hvor man med toget er 50 minutter fra København. I Helsinge er der indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter, svømmehal og skolebussen standser ved indkørslen til gården både morgen og eftermiddag.

Forslag til anvendelse

Værksted

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.128.324,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
619,-
Årlige driftsudgifter kr.
224.585,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
123,-
Pris i kr.
9.950.000,-
Afkast %
9,08 %
Kr./m²
5.461,-

Lokalet

Etage areal
1822 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
38970 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Toilet
Gårdhave
Port
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere