SENEST SET
FAVORITTER

Tisvildevej 28, 3210 Vejby

Eksklusiv investeringsejendom

14.985.000,-
6,31 %
Pris i kr. - Projekt Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 34202434

Eksklusiv og markant Investeringsejendom med fantastisk beliggenhed

Gribskov Lægecenter ” Lundehuset” er beliggende i et naturskønt område mellem Vejby og Tisvilde og er beliggende tæt på stort attraktivt sommerhusområde. Ejendommen er totalrenoveret i 2008 til et moderne lægehus med stort P- areal med plads til op mod 45 biler samt udrykningskøretøjer.
Ejendommen er beliggende på 5.254 m² grund hvoraf der er mulighed for at frastykke ca. 1470 m² grundstykke til evt. projektopførelse af bolig eller andet erhverv.
Der er ca. 2 km. til skøn strand der indbyder til både aktivitet og afslapning. Fra kysten kan der i klart vejr ses til Kullen i Sverige.
Det gamle, hyggelige fiskerleje Tisvilde byder på gode indkøbsmuligheder, trendy cafeer, små spisesteder og en biograf. Køreturen til København tager 45 min., Helsingør, Fredensborg Slot og Hillerød kan nås på 30 minutter.
Ejendommen er tæt beliggende på Holløse station trinbræt med en afstand på 300 meter hvor toget går til Tisvildeleje og til Helsinge og videre til Hillerød.

Indretning:
Underetage:
Vindfang, modtagelse og venteværelse, reception, fordelingsgang med adgang til overetagen. laboratorierum, 8 konsultationsrum, steriliseringsrum, fjernvarmerum, arkiv og depotrum.
Overetage:
Indrettet med fordelingsgang, lyst venteværelse samt 6 yderligere konsultationsrum samt stort køkken med frokoststue. Hertil kunde og personale toilet og badeværelse. Der er hertil i den vestlige del af bygning indrettet klinik med fysioterapi, psykologi, øjenlæge mv. Indrettet med reception, træningsrum samt 3-4 konsultationsrum.

Forslag til anvendelse

Spisested

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
1.140.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.246,-
Årlige driftsudgifter kr.
193.828,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
212,-
Pris i kr.
14.985.000,-
Afkast %
6,31 %
Kr./m²
16.377,-

Lokalet

Etage areal
915 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
5254 m²

Faciliteter

Arkiv
Badeværelse
Vindfang
Toilet
Træningsrum
Reception
Køkken

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere