SENEST SET
FAVORITTER

Bymidten 3, 3500 Værløse

Erhvervsmål med pizzaria og tomt kontor

4.700.000,-
5,15 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8575

Lyst og indbydende erhvervsmål med mange anvendelsesmuligheder

Velkommen til Bymidten 3 i Værløse, der som adressen antyder, giver dig den bedste og mest centrale beliggenhed i hjertet af Værløse. Her tilbydes du flotte lokaler i pæn stand med kælder- og stueplan, hvorfor der er mange anvendelsesmuligheder, som komplementerer den gode planløsning.

Adressen er yderst synlig fra gaden, der ligger overfor den store parkeringsplads, så forbipasserende ikke kan undgå at stoppe op og se på din butik. Lokalerne benyttes på nuværende tidspunkt som pizzaria, men egner sig også godt som butik, kontor eller andre erhverv - som et ekstra plus bidrager Danske Banks hæveautomat til et levende miljø omkring butikken.

Indenfor udspiller kvadratmeterne sig på et pizzaria med en bar, hvor der er stenovn, som bidrager til at lave byens bedste pizzaer. Det funktionelle køkken byder på god arbejdsplads og maskiner samt fin skabsplads. Kælderplanen præsenterer sig med to teknikrum, hvoraf det største har eget toilet. Derudover tilbydes flere disponible rum, der fungerer godt som opbevaringsrum og sidst ligger et vaskerum med yderligere to toiletter til restaurantens gæster eller medarbejdere. Endvidere findes et kontorlejemål på 117 kvadratmeter, som pt. er tomt.

Her er tale om en investeringsejendom til salg med en central placering, hvorfor synligheden er i top. Med adresse på Bymidten 3 ligger din kommende butik næsten første parket til Skovgårds Alle, hvor der dagligt kører flere busser forbi, så du er sikret, at gæsternes blik ikke forbigår butikken. De nærtliggende nabobyer vil ankomme til Værløse Station, der findes blot 500 meter væk fra adressen, hvorfor du får de bedste forudsætninger for, at de vil besøge lige netop din butik.

Har lokalerne vakt din interesse, så bare vent til du oplever dem - lad forretningsdrømmene begynde!

Forslag til anvendelse

Bar
Pizzaria

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
392.877,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
912,-
Årlige driftsudgifter kr.
148.573,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
345,-
Pris i kr.
4.700.000,-
Afkast %
5,15 %
Kr./m²
10.905,-

Lokalet

Etage areal
431 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
674 m²

Faciliteter

Toilet
Kælder
Opbevaringsrum
Parkeringsplads
Køkken
Kontor

Teknik

Teknikrum

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere