SENEST SET
FAVORITTER

Bymidten 19, 3500 Værløse

Spændende investeringsejendom

7.900.000,-
6,20 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8902

Spændende investeringsejendom - lejlighed og butik med fantastisk synlighed

Midt i Værløses bymidte ligger denne spændende investeringsejendom bestående af butik og lejlighed. Butikken er allerede udlejet til en stabil lejer, mens lejligheden er tom: En ny ejer kan dermed udvikles og istandsættes, hvis det ønskes, ligesom den store lejlighed kan opdeles i to.

Selve butikken består af et stort hovedlokale og et lille tekøkken i terrænplan, mens der nede ad trappen venter et stort lagerareal med flere disponible rum, et toilet og endnu et tekøkken. I butikken er der en fin loftshøjde, imponerende rummelighed og ikke mindst en optimal synlighed med vinduer lige mod bycenterets parkeringsarealer, så de fleste, der har et ærinde på Bymidten, lægger vejen forbi butikken.

Kigger man nærmere på førstesalens lejlighed, er der tale om en rigeligt stor bolig med mange muligheder. Den består nemlig af en voluminøs opholdsstue med udgang til vestvendt altan, hele tre store værelser med mulighed for at etablere et fjerde, badeværelse med toilet, gæstetoilet, disponibelt rum, entré og ikke mindst et hyggeligt spisekøkken. Lejligheden er i ældre stand, men fremstår ellers lys og fin, og som vi allerede har nævnt, er det oplagt at istandsætte og/eller opdele boligen i to enheder. Der hører endvidere 2 kælderrum til lejligheden, som er beliggende under gården.

Ejendommen er beliggende i det velbesøgte centerområde i Værløse, en købestærk bydel i det nordsjællandske, hvor mange flytter til på grund af den smukke natur og den gode infrastruktur til og fra København. Her har man S-tog og Hillerødmotorvejen inden for kort afstand samt bl.a. Furesø, Farum Sø, Søndersø og Hareskoven som populære udflugtsmål for københavnere. I centret findes et varieret udvalg af forretninger, spisesteder, læge- og tandlægehuse samt indkøbsmuligheder.

Forslag til anvendelse

Spisested

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
582.090,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.012,-
Årlige driftsudgifter kr.
92.001,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
160,-
Pris i kr.
7.900.000,-
Afkast %
6,20 %
Kr./m²
13.739,-

Lokalet

Etage areal
575 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
305 m²

Faciliteter

Altan
Badeværelse
Gæstetoilet
Kælderrum
Spisekøkken
Opholdsstue
Parkeringsareal

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere