SENEST SET
FAVORITTER

Havnegade 6, 3600 Frederikssund

Investeringsejendom i Frederikssund

6.250.000,-
4,64 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 34202458

Velbeliggende investeringsejendom i Frederikssund

Ejendommen har et grundareal på 351 m² hvorpå der er opført to 1½ plans bygninger som er bygget i 1540 og 1700 med et bygningsareal på henholdsvis 254 m² og 166 m².
Facader og gavle er opført med mursten og med bindingsværk på bagfacaden og gulpudset. Taget er et sadeltag med kviste mod gaden og beklædt med røde tegltagsten. Udvendige døre og vinduer er med trækarme/rammer og termo/energiruder.
Stueetagen er indrettet med 2 indgangsdøre i frontfacaden den ene til pizzeria på ca. 60 m² indrettet med butik/servering/udlevering samt køkken med udgang til baggården. Fra pizzeria er der direkte forbindelse til entre/gang med egen indgang fra facaden og adgang til første salen samt til restaurant, baglokale og toilet. Der er lagt nyere egetræs stavparketgulve i butikken og klinker i køkken og på vægge er der høje træpaneler og lofter er overalt pudsede og hvidmalede. Første salen indeholder en bolig på 114 m² med soveværelse, 2 værelser samt køkken og badeværelse og med trappeadgang både fra front- og bagfacaden.
Baghuset på 166 m² er indrettet til én bolig fordelt på to etager med en stueetage på 99 m² indrettet med indgang fra baggården til opholdsstue med åbent trappeforløb med stort glasparti i tagfladen til tagetagen og adgang til sort soveværelse i gavlen. Tagetagen er indrettet med fordelingsgang, nyt køkken og nyt badeværelse med klinkegulve og flisevægge samt værelse. Gulve er overalt belagt med træparket og lofter er pudsede og hvidmalede.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
381.180,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
908,-
Årlige driftsudgifter kr.
93.367,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
222,-
Pris i kr.
6.250.000,-
Afkast %
4,64 %
Kr./m²
14.881,-

Lokalet

Etage areal
420 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
351 m²

Faciliteter

Badeværelse
Glasparti
Toilet
Kviste
Opholdsstue
Sadeltag
Køkken

MARKEDSINDEX

NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Nov2021

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere