SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 8H, 3550 Slangerup

Mindre investeringsejendom med blandet bolig og erhverv

1.995.000,-
7,57 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 342345809

En blandet ejendom i Slangerup med ét erhvervslejemål i stueplan på 100 m² og ét beboelseslejemål på førstesalen på 76 m².

Velkommen til Kongensgade 8H i Slangerup – en blandet ejendom med et bygningsareal på samlet 176 m², bestående af ét erhvervslejemål i stueplan på 100 m² og ét beboelseslejemål på førstesalen på 76 m².

Erhvervslejemålet består af et stort butikslokale som udgør størstedelen af lejemålet. I baglokalet forefindes et mindre industrielt køkken og opbevaringsrum samt et toilet. Standen af lejemålet er god og indflytningsklart. Med store vinduespartier mod Kongensgade, er der god synlighed og tilgængelighed både fra gående og kørende kunder. På nuværende tidspunkt er erhvervslejemålet tomt, men ejendommens store butiksfacade og lejemålets indretning indbyder til mange forskellige anvendelsesmuligheder såsom f.eks. detailhandel, kontor, klinik, café eller servicevirksomhed.
Der er i rentabiliteten beregnet med en fremtidig årlig bruttoleje på kr. 102.000 ekskl. moms.

På førstesalen findes et indbydende 3-værelses beboelseslejemål med en velfungerende indretning, herunder to soveværelser, et fuldt udstyret køkken, et rummeligt badeværelse og en hyggelig stue i kombination med køkkenalrummet. Til beboelseslejemålet er desuden en stor træterrasse med udsigt over nærområdet. Lejemålet er i god og velholdt stand, og har for nylig fået sat nye energivenlige vinduer i.

Til begge lejemål er der brugsret til en parkeringsplads hver i baggården bagved hovedbygningen, ligesom hvert lejemål har brugsret til hvert sit aflåste opbevaringsskur, som også er at finde i baggården.

Ejendommen befinder sig på en 267 m² stor grund og er opført i 1947 og ombygget i 1997. Ejendommen fremstår i pæn og præsentabel stand, med blandt andet pudset og malet facade og buede vinduer, som passer utrolig godt til bygningens klassiske udtryk.

Slangerup er med 6.826 indbyggere beliggende kun 15 km. sydvest for Hillerød og med kun 6 km. til Ølstykke (med S-togsstation) og 9 km. til Frederikssund. Her er bl.a. 2 erhvervsområder, folkeskole op til 9 klasse, idræts- og kulturcenter, flere større supermarkeder, bibliotek, biograf, apotek etc.

Forslag til anvendelse

Detailhandel

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
192.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.091,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.714,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
243,-
Pris i kr.
1.995.000,-
Afkast %
7,57 %
Kr./m²
11.335,-

Lokalet

Etage areal
176 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
267 m²

Faciliteter

Badeværelse
Toilet
Opbevaringsrum
Parkeringsplads
Træterrasse
Køkken
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere