SENEST SET
FAVORITTER

Vølundsvej 28, 3600 Frederikssund

Investering i Frederikssund

6.500.000,-
4,24 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 342345700

Blandet industri- og beboelsesejendom i Frederikssund

Blandet industri- og beboelsesejendom

Beliggende på synligt hjørne i Frederikssunds ældre erhvervskvarter

Erhvervsbygningen er udlejet til Frederikssund Handibusser og beboelsen er udlejet til en børnefamilie.

Ejendommen har et grundareal på 2.285 m² og der er opført en erhvervsbygning på 546 m² i 1971, en garagebygning på 35 m² bygget i 1974 samt en fritliggende villa på 159 m² bygget i 1971.

Ydervægge på erhvervs- og beboelsen er opført med hvide mursten og frit spændende stålspær i værkstedshallen og sadeltag beklædt med profilerede stålplader, taget på beboelsen er ligeledes sadeltag beklædt med bølge eternitplader. Udvendige døre og vinduer er ældre med trærammer/karme og termoruder.

Erhvervsbygningen på Vølundsvej 28 er indrettet med 2 værksteder for minibusser på hver ca. 200 m² med støbte betongulve, ca. 5 meters frihøjde under stålspær/limtræsdragere samt 2 store garagerulleporte (4x4 meter) i hver hal, herudover er der et indskudt dæk på ca. 100 m² den ene hal som bruges til dækopbevaring m.m.
Fra asfalteret gård er der indgang til haller samt ekspeditionsrum/arkiv samt hall med adgang til toiletter/bad og omklædning og til stort mødelokale/kantine. Herfra er der trappeadgang til 1. salen på ca. 130 m² som er indrettet med fordelingsgang med adgang til mødelokaler, kopirum/arkiv, chefkontor, enkeltkontor samt storrumskontorer.

Den fritliggende villa på Lokesvej 12 fremstår i en original og vedligeholdt stand og har oprindeligt hængt sammen med erhvervsbygningen, boligen har tilkørsel fra både Lokesvej og Vølundsvej 28 og har både en stor forhave mod Lokesvej samt en baghave som er indhegnet og vendende ud til Frejasvej.

Huset er indrettet med entre/gang med gæstetoilet samt adgang til stort spisekøkken med egetræslåger, vinkelstue med pejs og terrassedøre ud til stor lukket have, 2 store børneværelser, soveværelse, stort flise/klinkebadeværelse med bruseniche og vaskesøjle, bryggers samt depotrum/kontor. Overalt i boligens værelser, gang og opholdsstuer er der lagt egetræsparketgulve, lofter er nedhængte egetræsfiner og indvendige vægge er malede gipsvægge.

Lokesvej 12 har energimærke C og Vølundsvej 28 har energimærke A2010.

Forslag til anvendelse

Enkeltkontor

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
402.000,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
570,-
Årlige driftsudgifter kr.
128.771,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
183,-
Pris i kr.
6.500.000,-
Afkast %
4,24 %
Kr./m²
9.220,-

Lokalet

Etage areal
705 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2285 m²

Faciliteter

Arkiv
Bad
Omklædning
Betongulv
Pejs
Gæstetoilet
Gård
Hall
Kantine
Spisekøkken
Mødelokale
Sadeltag
Storrumskontor
Kontor

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere