SENEST SET
FAVORITTER

Kocksvej 5, 3600 Frederikssund

Investeringsejendom med beboelse og et erhvervslejemål

3.700.000,-
6,16 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 34202690

Mulighed for omkonvertering af erhvervslejemål til beboelse

Klassisk byhus som er en del af den første centrale bygningsmasse i Frederikssund og en nyere blandet bolig- og erhvervsbygning med et erhvervslejemål i stuen og 3 boliglejemål i tagetagen - bygningerne er blevet sammenbygget ved opførelse af bygning 2 i 1979.
Det oprindelige byhus er opført med murstensfacader og gavle som er pudsede og hvidmalede, taget er et sadeltag med ovenlysvinduer og beklædt med nyere bølgeeternitplader og tagrender som er udskiftet indenfor de seneste år. Vinduerne som er med trærammer/karme og termoruder fremstår i god stand.
Bygningen indeholder en 4 værelses lejlighed på i alt 101 m² hvor der i stueplan er køkken/alrum, opholdsstue, entre og gæstetoilet.
Første salen er indrettet med soveværelse, værelse samt lejemålets badeværelse. Lejemålet er pænt istandsat med nyt køkken, badeværelse og indlagt fjernvarme der opvarmer stueplan med vandbåret gulvvarme.
Bygning 2 er opført i 1979 og er indrettet med en smørrebrødsforretning på ca. 50 m² med store facade vinduer fra gulv til loft ud mod gaden og et produktionskøkken og baglokale med lager m.m. på ca. 69 m².
Første salen er indrettet til beboelse på ca. 138 m² og har oprindeligt været indrettet til en stor 5 værelses lejlighed, men er pt. Indrettet med 3 enkeltværelser med fælles køkken, bad og fælles udvendig tag træterrasse.
Bygningen er opført med gasbeton facader og gavle som er filtset og hvidmalet og på første salen med træbeklædte gavle. Taget er et sadeltag med ovenlysvinduer og beklædt med det oprindelige asbestholdige eternitplader.
Vinduer og udvendige døre er ældre med trærammer/karme og termoruder.

Forslag til anvendelse

Lager

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
316.752,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
885,-
Årlige driftsudgifter kr.
93.142,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
260,-
Pris i kr.
3.700.000,-
Afkast %
6,16 %
Kr./m²
10.335,-

Lokalet

Etage areal
358 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
857 m²

Faciliteter

Bad
Gæstetoilet
Opholdsstue
Sadeltag
Træterrasse
Køkken
Lager

Teknik

Fjernvarme
Gulvvarme

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere