SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 1, 3550 Slangerup

Fuldt udlejet investeringsejendom

13.850.000,-
5,93 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8789

Fuldt udlejet investeringsejendom med blandet bolig og erhverv

Centralt i Slangerup udbyder vi nu en investeringsejendom, der er fuldt udlejet. Der er tale om en flot hjørneejendom med fem boliglejere og tre erhvervslejere, herunder LOOP fitness samt lagerhotel, ligesom man finder et stort parkeringsareal bagved ejendommen.

Bygningen præsenterer sig i fin stand med lyse facader, og de store vinduespartier i stueplan giver erhvervslejerne mulighed for at skabe blikfang - især ud til Kongensgade, der er en af Slangerups trafikale hovedårer. Mens bilisterne kan parkere på den store parkeringsplads, bliver cyklisterne også tilgodeset med et cykelstativ, og ejendommens nærmiljø er pænt og behageligt.

Boliglejerne bor på første sal, hvor der er etableret en stor tagterrasse, så beboerne kan nyde en fredelig stund under åben himmel. Indendøre fremtræder omgivelserne indbydende med gode, regulære rum og alle de faciliteter, der gør hverdagen mulig. De skrå vægge bidrager til en hyggelig stemning, og tagvinduerne lader masser af lys slippe ind i lokalerne.

Her befinder man sig i centrum af Slangerup med gåafstand til alt, hvad der er brug for. Indkøb kan gøres inden for få minutters gang, ligesom der er kort afstand til biografen, biblioteket samt flere spisesteder. Erhvervslejerne har en god synlighed fra gaden og kan glæde sig over at være nemme at finde med en placering midt i byen, hvor busstationen kun er 180 meter væk.

Forslag til anvendelse

Spisested

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
969.679,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
591,-
Årlige driftsudgifter kr.
142.758,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
87,-
Pris i kr.
13.850.000,-
Afkast %
5,93 %
Kr./m²
8.445,-

Lokalet

Etage areal
1640 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
2111 m²

Faciliteter

Parkeringsplads

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere