SENEST SET
FAVORITTER

Kongensgade 33, 3550 Slangerup

Stabil investeringsmulighed i Slangerup

3.500.000,-
5,99 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8706

Stabil investeringsmulighed i kombineret bolig og erhvervslejemål

På Kongensgade 33 i familievenlige Slangerup by ligger en mulighedsrig investeringsmulighed, for køberen der vil sikre sig selv en stabil indkomst. Her får du mulighed for at investere i en sikker pakkeløsning, hvor du overtager en kombineret bolig- og erhvervsejendom. Boligejendommen rummer to store boliger i samme ejendom, der pt. er beboet og udlejet til stabile og gode lejere. Dertil er der tilknyttet et rigtig flot erhvervslejemål beliggende i en selvstændig bygning ved siden af, der ligeså er udlejet til solide lejere, og som fungerer som pizzaria. Boligejendommen trænger til en kærlig hånd, men har potentiale til at blive virkelig flot grundet den grønne have, gode parkeringsplads og fine træterrasse.

Udover et stort potentiale lover adressen Kongensgade 33 en fantastisk og særdeles central placering i den hyggelige by, Slangerup. Ejendommene ligger på én af Slangerups mest centrale gader med flere spisesteder, indkøbsmuligheder og villaer samt med et blomstergalleri, en fin café og et pizzaria lige over vejen. Grundet den centrale beliggenheden på en familierig villavej er erhvervslejemålet sikret mange besøgende, da den hurtigt bliver den nemmeste og dermed mest foretrukne vej til noget nem aftensmad. Slangerup by er en typisk hyggelig familieby med skoler, institutioner og et aktivt lokalsamfund.

Forslag til anvendelse

Spisested

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
277.584,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.089,-
Årlige driftsudgifter kr.
65.466,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
257,-
Pris i kr.
3.500.000,-
Afkast %
5,99 %
Kr./m²
13.725,-

Lokalet

Etage areal
255 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1084 m²

Faciliteter

Parkeringsplads
Træterrasse

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere