SENEST SET
FAVORITTER

Hovedgaden 70A, 4050 Skibby

Investeringsejendom med boligprojekt

4.400.000,-
6,38 %
Pris i kr. - Afskrivning Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 4826 XX XX Se nummer
E-mail xx@edc.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Luk
Sagsnummer: 34201844

Investeringsejendom med boligprojekt til salg i Skibby

I købesummen er medtaget byggeprojektet af 6 boliger á en værdi i alt ca. kr. 600.000 - Afkastet uden byggeprojektet er på 8,35%.

Den eksisterende ejendom består af et historisk byhus opført i 1892 med murede og gulpudsede facader/gavle og med bindingsværk, taget er et sadeltag med valme og beklædt med røde eternittagplader, vinduer og udvendige døre er nyere og med hårdtræsrammer/karme og energiruder.

Bygningen har oprindeligt været indrettet til bolig, men siden ombygget til to erhvervslejemål, det ene er indrettet til bodega/værtshus med en stueetage på ca. 80 m², samt et loft på ca. 85 m² og kælder på ca. 40m². Det andet på ca. 105 m² er indrettet til smørrebrøds- og delikatessebutik.

Fra Hovedgaden 70 er der indkørsel til baghave og ekstra grundareal med byggeprojekt til i alt 6 boliger i enten et plan/to plan og på ca. 66 m². Byggetilladelse betalt til opførelse af boligbebyggelse på i alt 396 m². Sælger sørger for inden overtagelsen, at rydde byggegrunden, således det står klar til købers byggemodning.

Skolevej 1 er et byhus opført i 1957 med murede og gulpudsede facader/gavle, taget er et sadeltag med ovenlys og beklædt med røde tegltagsten, vinduer og udvendige døre er nyere og med hårdtræsrammer/karme og energiruder.
Bygningen er indrettet med en bolig på ca. 72 m² i stuen og 58 m² i tagetagen, begge lejligheder er i 2000 moderniseret med nyt køkken og badeværelse samt nye gulv- væg og loftsoverflader.
Fra Skolevej er der ligeledes selvstændig indgang til entre/bryggers og med trappeadgang til tagetage med mulighed for indretning af en ekstra bolig på ca. 50-60 m².

Erhvervslejemålene kan omkonverteres til boliger såfremt disse opsiger deres lejemål og nuværende lejeboliger vil efter ansøgning sandsynligvis kunne sælges som ejerlejligheder.

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
373.056,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
910,-
Årlige driftsudgifter kr.
86.633,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
211,-
Pris i kr.
4.400.000,-
Afkast %
6,38 %
Kr./m²
10.732,-
+Mere

Lokalet

Etage areal
410 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1546 m²

Faciliteter

Badeværelse
Kælder
Sadeltag
Køkken
+Mere

SAMME PRISLEJE

Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere
NY APP - Optimér din søgning
Få straks notifikationer
Søg i dit nærområde med ét klik
Gem ejendomme og lokaler
NEJ TAK
JA TAK
DOWNLOAD
NEJ TAK