SENEST SET
FAVORITTER

Strandhøjsvej 3, 3050 Humlebæk

Fantastisk ejendom med stort potentiale.

12.500.000,-
3,12 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8986

Fantastisk ejendom med stort potentiale. Frit udsyn til Øresund

På Strandhøjsvej 3 i Humlebæk udbydes denne fantastisk smukke ejendom, der egner sig helt perfekt som investeringsejendom med boligudlejning for øje. Den overtages med fuldt udlejet, men allerede pr. 01-07-2023 bliver to ud af fem lejligheder ledige, så her får I rig mulighed for at forskønne og genudleje, eller alternativt selv flytte ind.

Med en beliggenhed på Humlebæks højeste punkt er beboerne sikret en skøn udsigt over Øresund, alt imens den unikke grund rummer både parkeringsplads og et vedligeholdelsesvenligt græsareal, hvor lejerne og besøgende har rig mulighed for at nyde det skønne kig til vandet. Fra grunden er der privat trappe mod stranden. Husets ydre rammer præsenterer sig på fin og velholdt vis med en lys facade, høje vinduer, der sikrer godt med lys og luft til de indre arealer samt en altan til flere af de øverste lejligheder. De fem lejligheder er alle gode og regulære med køkkener og dertilhørende kælderrum. Det er dog ingen hemmelighed, at de på sigt kan moderniseres for igen at leve op til husets ydre stand; det er dog nemt og bekvemt at gøre løbende når lejemålene bliver ledige. Der ligger en del potentiale i lejen fremadrettet i denne Nordsjællandske uregulerede kommune. Det er i sandhed en god ejendom, som rummer mange gode muligheder for investering, da området omkring Humlebæk kun bliver mere populært, som tiden går; og I har ligeledes mulighed for på sigt selv at benytte jer af én, flere eller alle lejlighederne, såfremt det skulle ønskes.

Området er idyllisk, smukt og helt perfekt, for ejendommen befinder sig lige i smeltediglen mellem byliv og natur. Humlebæk byder på en masse spændende spisesteder og indkøbsmuligheder, der alle kan foretages både i Øresunds og den nærliggende skov, der begge skaber en flot kulisse til den næste gå- eller løbetur. Der er desuden gode muligheder for offentlig transport med både en række busstoppesteder og Humlebæk Station med gode forbindelser til det resterende Storkøbenhavn, alt imens Helsingørmotorvejen er blot 7 minutter væk i bil.

Forslag til anvendelse

Boligudlejning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
565.671,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.730,-
Årlige driftsudgifter kr.
172.086,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
526,-
Pris i kr.
12.500.000,-
Afkast %
3,12 %
Kr./m²
38.226,-

Lokalet

Etage areal
327 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1530 m²

Faciliteter

Altan
Kælderrum
Parkeringsplads
Køkken

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Boligudlejning / - Apr2023

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere