SENEST SET
FAVORITTER

Frydensbergvej 31, 3660 Stenløse

Oplagt investeringsejendom

3.500.000,-
7,78 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-9227

Oplagt investeringsejendom med udlejet bolig og to velholdte udbygninger

Har du en 6. sans for at få øje på den gode forretning? Så vil du meget muligt drages mod Frydensbergvej 31. Her præsenteres du for en oplagt investeringsejendom med mange gode faciliteter og en central beliggenhed, der gør sig bemærket i og udenfor byen.

Ejendommen er blandet bolig/erhverv, og denne investering får den bedst tænkelige opstart, da boligen allerede er udlejet. Boligen er super velholdt og består af gæstetoilet og badeværelse med brus, tre regulære værelser samt kombineret køkken/stue/alrum med udgang til haven.

Udenfor på den store grund starter det gode udlejningspotentiale for alvor med to velholdte bygninger, der oplagt kan anvendes som lager/værksted. Begge udbygninger er udstyret med flere rum og porte, hvilket gør det nemt at fragte reservedele udefra og ind, og den store vendeplads med granitskærver tilgodeser mange køretøjer, hvad end der køres i bil med anhængertræk eller varevognen kommer med friske forsyninger. Udbygningerne har tidligere været anvendt af et VVS-firma, men der er faktisk ikke et håndværksmæssigt fag, der ikke vil kunne finde sig til rette her. Måske ser vi et skilt for det lokale malerfirma eller mekanikeren næste gang? Mulighederne er i hvert fald mange.

Denne investeringsejendom placerer sig centralt i Stenløse, hvilket betyder, at stedet er nemt at komme til og fra for de lokale - men også for de ansatte. De trafikale forhold er i top med busforbindelser langs Dam Agre og Frederikssundsvej, og der er kun 1,3 kilometer til Stenløse Station med retning mod Frederikssund og Klampenborg. I nærheden af stationen ligger Egedal Centret med butiksliv og gode indkøbsforhold, og et bycenter så tæt på ejendommen sikrer en høj kundestrøm i området.

Forslag til anvendelse

Forretning

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
334.500,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
752,-
Årlige driftsudgifter kr.
62.124,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
140,-
Pris i kr.
3.500.000,-
Afkast %
7,78 %
Kr./m²
7.865,-

Lokalet

Etage areal
445 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1506 m²

Faciliteter

Badeværelse
Gæstetoilet
Port
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere