SENEST SET
FAVORITTER

Frydensbergvej 16, 3660 Stenløse

Blandet investeringsejendom

4.795.000,-
5,89 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8462

Investeringsejendom med bolig og erhverv

Vi har nu glæden af at kunne udbyde en spændende investeringsejendom, som kombinerer beboelse og erhverv - selvfølgelig med stabile lejere.

Ejendommen er opført i 1965, og den råder samlet set over 626 kvm. Bygningen er gedigen og velholdt, og den er opført i gule mursten med et klassisk saddeltag; og som vi allerede har løftet sløret for, står ejendommen med en beboelse- og erhvervsdel.

Den 1.500 kvm store grund breder sig ud omkring ejendommen, og den byder bl.a. på en dejlig og ugenert have til boligdelen. Her er masser af sol, og den grønne beplantning kræver minimal pasning og pleje, hvilket kan anses som værende endnu et ud af mange plusser. Samtidig er her god plads til opbevaring, ligesom den rummelige indkørsel giver gode muligheder for parkering såvel som af- og pålæsning.

Erhvervsdelen består af en separat bygning med lager, køkken og disponible rum, og den kan derfor benyttes til mange forskellige formål. Dertil kommer boligen, som fordeler sig over tre etager inkl. kælder. Planløsningen er optimalt udnyttet, og de mange kvm giver god plads til at udleve familielivet, og her er selvfølgelig god plads til samvær såvel som privatliv. Som vi allerede har nævnt, er hele adressen udlejet til gode og stabile lejre, men skulle det blive relevant i fremtiden, egner denne mulighedsrige ejendom sig til et bredt segment.

Det hele toppes med en attraktiv beliggenhed i Stenløses velbesøgte industrikvarter, som ligger en smule nord for centrum af byen. Med kun 300 meter til Frederikssundsvej og 1 kilometer til Stenløse St. er infrastrukturen god, og det tager heller ikke mere end 10 min. at køre til motorvejen. Samtidig er man sikret en nem og bekvem hverdag med kort til alt fra skole til dagligvarebutikker.

Forslag til anvendelse

Dagligvarebutik

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
368.011,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
713,-
Årlige driftsudgifter kr.
82.767,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
160,-
Pris i kr.
4.795.000,-
Afkast %
5,89 %
Kr./m²
9.293,-

Lokalet

Etage areal
516 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1500 m²

Faciliteter

Kælder
Parkering
Saddeltag
Køkken
Lager

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVS­MÆGLERE

Alle vores mæglere