SENEST SET
FAVORITTER

M D Madsensvej 19, 3450 Allerød

Investeringsejendom på Allerøds gågade

5.950.000,-
9,48 %
Pris i kr. - Afkast
SE HOS MÆGLER
Telefon +45 7023 XX XX Se nummer
E-mail xx@nordicals.dk Se e-mail
Mægler Bliv kontaktet
Jeg accepterer hermed, at mægler/udbyder af dette emne kan kontakte mig pr. e-mail og telefon og samtidig accepterer jeg at Ejendomstorvet.dk sender mig e-mails med lignende emner i området helt uforpligtende.
Jeg accepterer ovenstående betingelser
KONTAKT MÆGLER
GEM TIL SENERE
Sagsnummer: 12-8577

Lys og funktionel investeringsejendom midt på Allerøds hyggelige gågade

Midt på Allerøds hyggelige gågade og kun 200 meter fra stationen ligger en lys, indbydende og velholdt investeringsejendom. Den centrale placering sikrer en god synlighed og mange daglig forbipasserende. Helt klart et kig værd!

Der er her tale om en velholdt og lys investeringsejendom, der tilbyder indbydende, åbne butikslokaler. Her virker de store vinduespartier tillokkende for de forbipasserende ude på gaden, og her er der i øvrigt gode parkeringsforhold og mulighed for skiltning.

Kvadratmeterne strækker sig ud over et lyst stueplan, mens kælderen tilbyder ideelle muligheder for vareropbevaring. I stueplan bydes man velkommen i det store, åbne butikslokale, som pt. er indrettet som tøjbutik. Lokalet giver god plads til både kunder, varer og personale, mens der her også er et velindrettet kasseområde samt båse til prøverum.

I stueplan er også et rummeligt personalekøkken med alle hårde hvidevarer. Her kan kollegaerne socialisere over frokosten, mens rummet også giver plads til et lille kontorområde. Hertil er tre gode toiletter.

I kælderen venter som sagt gode muligheder for opbevaring. Her er nemlig et stort disponibelt rum med en god loftshøjde.

Med en central beliggenhed midt på gågaden i Allerød er man på adressen sikret en god synlighed og et højt antal besøgende. Her lokker de hyggelige butikker, caféer og spisesteder hver dag et virvar af folk til stedet. 200 meter fra adressen ligger stationen klar til at give en nem og hurtig forbindelse videre, mens der også bare 160 meter fra butiksdøren forefindes busforbindelser.

Vi glæder os til at vise beliggenheden og erhvervsmulighederne frem for jer!

Forslag til anvendelse

Butikslokale

Økonomi

Årlig lejeindtægt. i alt kr.
611.867,-
Årlig lejeindt. pr. etage m² kr.
1.936,-
Årlige driftsudgifter kr.
42.579,-
Årlige driftsudgifter pr. m²
135,-
Pris i kr.
5.950.000,-
Afkast %
9,48 %
Kr./m²
18.829,-

Lokalet

Etage areal
316 m²
Sekundært areal
0 m²
Grund areal
1286 m²

Faciliteter

Parkeringsforhold
Prøverum
Toiletter

MARKEDSINDEX

Spørgsmål og svar
NORDSJÆLLAND / Detailhandel/butik / - Sep2022

SAMME PRISLEJE

Søg på flere Søg på flere
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
 
 
 
 
   
FREMHÆVET
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   
   
 
 
 
   

SAGER FRA OVER 200 ERHVERVSMÆGLERE

Alle vores mæglere